yed300250
הכי מטוקבקות
    צילום: צביקה טישלר
    ממון • 17.08.2016
    ארוחה עסקית: הזדמנות נוספת
    המסעדה התאילנדית המתוקשרת של נעמי הורביץ עברה מקצה שיפורים • האם השינוי הצליח?
    אמיר קמינר

    על "ניטן תאי", התאילנדית המתוקשרת של נעמי הורביץ שנפתחה בהשקעה של 10 מיליון שקל ונקטלה על ידי המבקרים, מנצח כעת השף שחף שבתאי. המסעדה השיקה עסקית חדשה ויצאתי לבדוק אותה עם אחייניתי האהובה מ', שלאחרונה חזרה משהות בסינגפור.

     

    העסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית, ומחירה נקבע לפי העיקרית. בפותחות אהבנו את התאי רול המרהיב עם טונה וסלמון המוגשים על רוטב שומשום אינדונזי. שילוב מרתק של מרקמים וטעמים. לא כדאי לפסוח גם על רד פארם המעולה - רול נייר אורז טרי עם דג ים. חיבבנו גם את סלט הסינטה החריף והחמצמץ, המשלב נתחי בשר חמים עם אבוקדו, ארוגולה, בצל ירוק, כוסברה וציר מיסו. המאכזבת היחידה הייתה סלט הפפאיה. "משעמם ונטול ייחוד, חסר את החריפות והרעננות המורגשים במנה המקורית מתאילנד", כיסחה האחיינית.

     

    בעיקריות נהנינו מדג בר־ים מאודה עם עגבניות, כפיר ליים, צ'ילי, שיטאקי וקוקוס (96 שקל). "מנה מדהימה, קלילה ומיוחדת, שגרמה לי להרגיש שוב בחופי תאילנד", התפעלה האחיינית.

     

    מנה מעניינת ומומלצת נוספת, אבל פחות אקזוטית, היא נתחי אנטרקוט עם פטריות כמהין לבנות וממרח חצילים נהדר (108 שקל).

     

    פחות התחברתי לתאי ביף 4 סטריט (122 שקל), בשר שבושל בציר והוגש ניצב ברוטב פטריות וארטישוק, ומעליו מתנוסס טוסט. המרכיבים איכשהו לא השתלבו לי.

     

    רצוי לחרוג מהעסקית ולחוות את אחד הקינוחים הנהדרים של סאני דרעי. אין ספק ששבתאי ודרעי הצליחו להציל את המקום, ובהחלט כדאי לתת לו הזדמנות נוספת.

     


    פרסום ראשון: 17.08.16 , 19:56
    yed660100