"בראד אמר להארווי: 'אהרוג אותך אם תיגע בה'"

העולם כולו זועזע בחודשים האחרונים מגילויים על מעשי המפיק הארווי וויינשטיין, אך מתברר שהיה מי שידע כבר לפני עשרים שנה על נטייתו להטריד מינית את מיטב הכוכבות בהוליווד – ואף פעל להפסיק אותו: השחקן בראד פיט, ש"איים להרוג" את וויינשטיין לדברי זוגתו דאז, השחקנית גווינת פאלטרו, לאחר ששמע שוויינשטיין הטריד אותה.

 

פאלטרו | צילום: AP
פאלטרו | צילום: AP

 

פאלטרו, שהוטרדה בתחילת הקריירה שלה על ידי וויינשטיין שליהק אותה במספר סרטים, הייתה בת זוגו של פיט באותה תקופה. כבר לפני חצי שנה סיפרה בקצרה על כך שוויינשטיין הטריד אותה במלון, ושבן זוגה פיט פנה למפיק־העל ודרש ממנו להפסיק.

 

אולם כעת, בראיון נרגש לתוכנית הרדיו של הווארד סטרן, היא הוסיפה פרטים רבים. "היה מקרה אחד שבו וויינשטיין ניסה לפתות אותי בחדר במלון כשהייתי לבד איתו. זה היה מוזר... אחרי זה בראד ואני פגשנו אותו בבכורה של המחזה 'המלט' בברודוויי. הוא פחות או יותר זרק אותו לקיר ואמר לו: 'אם אתה תגרום לה שוב לא להרגיש בנוח, אני אהרוג אותך'".

 

כשהמראיין הווארד סטרן אמר לפאלטרו ש"הוא אוהב אותו על מה שהוא עשה", הגיבה פאלטרו: "גם אני אוהבת אותו על זה. זה היה נהדר מצידו. הוא הכי טוב".

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים