טלוויזיה מצוינת
השבוע בטלוויזיה: גידי גוב חוזר, התכנית החדשה של מיקי גבע ומיכל ינאי, סוף העונה של פספוסים ועוד
יום ראשון
"סיטי טאוואר", 21:05, ערוץ 2: צמד הפרקים האחרונים לעונה.
"דאבל דייט", 22:15, ביפ: תכנית בידור בהנחיית דנה מודן ורועי לוי, שמנתחים פגישות עוורות שצולמו על ידי צוות התכנית.
"בלוז לחופש הגדול – רצועת במאי", 21:30, ערוצי סינמה 1, 2: הסרט הרגיל ישודר בערוץ סינמה 1, ובמקביל, בערוץ סינמה 2 תשודר רצועת הבמאי בהשתתפות היוצרים והשחקנים – רנן שור, אילן דה פריז, עמרי דולב, יואב צפיר ושחר סגל – שיספרו על עשיית הסרט.
יום שני
"שלושה בדירה אחת", 22:45, ערוץ 3 ב- YES: הסדרה הקלאסית משנות השמונים חוזרת למרקע, לשידור חוזר. כזכור, מדובר בעלילות 3 רווקים – גבר ושתי נשים – בדירה אחת.
"מדריך קושניר", 20:30, ערוץ 2: תכנית טיולים בהנחייתו של אבי קושניר, והפעם: הגליל המערבי. התכנית, מיועדת לספק אינפורמציה שימושית על מסלולי טיולים.
"קטעים עם לני הנרי", 20:25, ערוץ 1: סדרת מערכונים בת 8 פרקים, בכיכובו של לני הנרי ("שף"), לצד קומיקאים אורחים נוספים. כל פרק עוסק בנושאים שונים כמו פרשנויות חדשות לסרטים מצליחים ומוצגות בו מבחר דמויות מגוונות.
יום שלישי
"פספוסים", 20:30, ערוץ 2: ספיישל סיום העונה – כולל, כמובן, הסרט הביתי הטוב ביותר.
קונצרט בשוק מחנה יהודה, 20:30, ערוץ 1: שידור ישיר של קונצרט שנערך בשוק מחנה יהודה בירושלים. הקונצרט הוא אחד מסדרת ארבעה הקונצרטים של התזמורת הפילהרמונית, המתוכננים גם באור עקיבא, מעלות ושער הנגב.
"בחזרה לתחתית", ערוץ 8, 21:00: סדרת תעודה המחליפה, לתקופה מוגבלת, בין בוסים – שחוזרים לראשית דרכם ומתמודדים עם הקשיים שהם מערימים על העובדים, לבין העובדים – שחווים את האחריות הניהולית.
יום רביעי
"מזל טוב", 20:30, ערוץ 2: תכנית בידור בהנחיית מיכל ינאי ומיקי גבע. שני זוגות העומדים להינשא מתמודדים בסדרת תחרויות – המערבות גם את המשפחה המורחבת – על שורת פרסים "קטנים" ועל הפרס הגדול – חתונה במימון מלא.
"לילה גוב 2", 21:05, ערוץ 2: גידי גוב חוזר לסבב שני של תכנית האירוח מימי ראשית ערוץ 2.
"סקס והעיר האמיתית", 21:30, YES+: סדרה המתארת את קורותיהן של ארבע רווקות ניו-יורקיות אמיתיות, השואבת את השראתה מ"סקס והעיר הגדולה", אך עומדת על ההבדלים בין הסדרה הקומית, לבין המציאות.
"Y בלילה", 22:00, YTV: תכנית הייעוץ לצעירים בהנחיית מורן אייזנשטיין, שירי בן ארי, רפיק קמחי ואריק משעלי. במסגרת עונת הקיץ התכנית תצא מהאולפן , המנחים ילבשו בגדי ים ואליהם יצטרפו סלבריטאים שונים.

