פותחים את האוזניים עם נרות "הופי"
אוזניים סתומות? הפרעות בשמיעה? נרות ההופי האינדיאנים נחלצים לעזרתכם וישחררו חסימות מצ'קרת הגרון והעין השלישית, יעודדו זרימה אנרגטית וינקו את כל הפסולת הלא רצויה. תמי גולדשטיין מגלה כיצד זה עובד.
הטיפול בנרות הופי הוא שיטת טיפול טבעית לניקוי נוזלים מהאוזניים לתינוקות, ילדים ומבוגרים ויעיל לטיפול בדלקות חוזרות, נוזלים, הפרשות, בעיות סינוסים, אלרגיות, כאבי ראש, נחירות ופתיחת חסימות אנרגטיות במרכזים הסמוכים: גרון ועין שלישית.
הטיפול יעיל גם להפרעות שמיעה כתוצאה מדלקות חוזרות ולשיפור הקשב והריכוז כתוצאה מהפרעות באוזניים. בנוסף, ניתן להניח את נרות ההופי על שרירים תפוסים ולשחרר חסימות אנרגטיות גם ממקלעת השמש ומאזור הבטן התחתונה והטבור.
הטיפול אינו מתיימר להחליף טיפול רפואי
מי המציא את השיטה?
זוהי שיטה טבעית הקיימת מאות שנים. האינדיאנים של שבט ה"הופי", פיתחו שיטה לשחרור מחסימות אנרגטיות ולניקוי אוזניים ולשאיבה טבעית של הנוזלים שהצטברו באוזניים על ידי צינור חלול אותו הכינו מעלים.
השימוש בה היה נפוץ גם במזרח, שם נזירים טיבטים השתמשו בשיטה דומה על מנת לטהר את הנפש ולפתוח את המרכזים האנרגטיים של הראש. הנרות שאני משתמשת בהם, עשויים מכותנה טבעית וטבולים בדונג דבורים טבעי.
איך זה עובד?
בזמן שמתקיימת בערה בחלק העליון של הגליל חלול דמוי הנר, (עשוי מבד כותנה הטבול בדונג דבורים טבעי), נוצרת באופן טבעי פעולת יניקה עדינה. בעוד המטופל נהנה מהרחש העדין דמוי הגלים, האוזן מתנקה מההפרשות המיותרות שהצטברו באוזן, ובאופן לא מוסבר מתנקים גם את הסינוסים והאזורים שמאחורי עור התוף.
למי זה מתאים?
הטיפול מתאים לתינוקות, ילדים ומבוגרים. מאחר וקיים קשר הדוק בין שמיעה לבין הפרעות קשב וריכוז, קיימים מצבים רבים שלאחר
שאיבת הנוזלים והדונג מהאוזניים, משתפר מצב הקשב והתפתחות הילד ניכרת. הטיפול יוצר הקלה משמעותית בבעיות של אלרגיות, הפרעות שמיעה כתוצאה מדלקות חוזרות באוזניים, נוזלים או חסימות ועוזר לפינוי חסימות בסינוסים ולפתרון כאבי ראש.
בנוסף, אנשים הסובלים מנחירות כתוצאה מחסימות בסינוסים ובאף, מצליחים במקרים רבים להיפטר מהבעיה לאחר מספר מועט של טיפולים.
האם הטיפול הוא במקום טיפול רפואי?
הטיפול אינו במקום טיפול רפואי. יחד עם זאת, ישנם מקרים בהם הרופאים עצמם הם אלה ששולחים את הילדים והמבוגרים לטיפול, במיוחד כשמדובר ברופאים בעלי מודעות לרפואה טבעית ולטיפולי הרפואה המשלימה, למרות שהמודעות לכך אצל רופאים רבים אינה גבוהה.

