שתף קטע נבחר
 

בראי האמנות

איתי אטיאס, דוגמן ביום וצדיק בלילה, תרם 18 תצלומים של עצמו למכירה פומבית, ההכנסות הועברו לעמותת "לב אוהב"


איתי אטיאס בתערוכה
אטיאס והתמונות. (צילום: תומריקו) 

 

ולמעשה הטוב של היום: איתי אטיאס ל'יולי', אדם בעקבות חלומו, תרם 18 צילומים אמנותיים של.. איתי אטיאס לעמותת "לב אוהב", המסייעת לילדים נזקקים.

 

הצילומים, פרי עדשתם של וונגליס ודוד לה-שאפל ("מהצלמים המובילים בעולם") נמכרו לכל המרבה במחיר, להלן מכירה פומבית, וכל ההכנסות קודש. התמונה שגרפה הכי הרבה פפלינוס היא תמונה בה חוברים יחד בקומקפלס מורכב וחושפני אטיאס, רכב כלשהו ומים מושפרצים. תודו שזה נשמע כמו תמורה הולמת לכסף.

 

תמורת התמונה שילם בחור עלום ואניגמטי בשם ברק 11 אלף שקלין וטקילין. סך כל המכירות – 55 אלף שקלים. נצפו במקום בין השאר רני רהב, גיא ברעם ואשתו והבאים:

 


חן דואני
חן יאני, נערת מסלול (צילום: תומריקו)

 


עינת שרוף ועפרה שטראוס
עינת שרוף ועירית שטראוס (אחות של עפרה) והחבר שלה שהתחפפו מוקדם (צילום: תומריקו)

 


נדב אבוקסיס ואור אטיקה
נדב אבוקסיס ואור אטיקה ("סוף העולם שמאלה") (צילום: תומריקו)

 


שרון איילון וארז אלוביץ'
שרון איילון בצמידות לארז אלוביץ' (אקס טל מן, נראה מתי ישכחו לו את זה) (צילום: תומריקו)

 


גלית לוי
גלית לוי (צילום: תומריקו)

 

 

וכן רפי אמזלג ואשתו וחיים אתגר בתפקיד מנחה המכירה. כולם התהלכו בין שולחנות המזון והתפעלו ענוגות מהצילומים. "אירוע מאוד ניו-יורקרי ונכון" מסכמת סימונה, המפיקה של הערב, ולמדור לא נשאר אלא לקוות שהיא צודקת, כי אם אתה עושה את זה שם, אתה תעשה את זה בכל מקום, וכמעט בכל מקום יש ילדים רעבים.

 


פורסם לראשונה 23/06/2004 15:16

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים