מה לעשות: חגיגה בסנוקר
ניקול דיקסטרא דפקה הופעה ומקום שלישי בתחרות סנוקר. ויש גם דירה חדשה
כרמלה, אורחים נוספים הגיעו: סמי הורי, יוסי וטירן, צחי אירני, יואב שוורד, וקרן ועדלי, ריאליסטים אחד אחד, רוברט בן שושן, גיא אדלר יאיר מרטון וניקול דיקסטרא הגיעו לטורניר הביליארד המסורתי ב"סקורס" בראשון לציון. הפרס הראשון: שולחן ביליארד מקצועי, דשא והכל. שיחקו הנערים, עד שהטבלה התייצבה על דודי, שחקן סנוקר מקצועי
ואלוף הארץ חמש פעם במקום הראשון. בן הזוג שלו למשחק, רוברט לרוברטו במקום השני ודיקסטרא במקום השלישי המכובד.

יקום החתן ויברך: רוברט נתקף אצילות נפש וכיבד את דיקסטרא בשולחן. "תשאלי אותו למה", מתנצלת דיקסטרא. "אני לא זוכרת, אני חוששת שהייתי קצת שתויה באותו הערב".
מלצרית בסנוקר: "אף אחד לא כתב שהגעתי למקום השלישי!" קובלת דיקסטרא, ובצדק. "אני שחקנית סנוקר טובה, אבל בגלל שקיבלתי את השולחן מרוברט לא היה משחק על המקום השני, אז זה נראה כאילו קיבלתי שולחן בחאווה".
ימשיך כבודו: "האמת היא שאיך שראיתי את רוברט ודודי מגיעים עם המזוודות והמקלות המקצועיים, הלכתי למארגנת וביקשתי שלא ישימו אותי מולם בסיבובים הראשונים, ידעתי שלא כדאי ליפול עליו", דיקסטרא מתוודה.
ביקב בגורן, מה שבא – בא: דיקסטרא וחברה, גיא אריאלי (יש זוכרים?) מזה שנתיים וחצי עברו לפני שבוע לדירה משותפת, שלישית במספר, במרכז תל אביב, אליו יוצנח גם השולחן החדש, לכשיגיע, ויצטרף לאפרים, פונפוי וריספקט , הכלבים שכאן גרים בכיף.
להלן מקבץ תמונות שמסבירות איך, מעבר להיותה שחקנית סנוקר מקצועית, צלחה דיקסטרא את התחרות עד למקום השלישי.
ופרויקט חדש ברקע יש?
"לא רוצה לדבר על זה עד שזה לא חתום, טפו טפו טפו".


מומלצים