שתף קטע נבחר
 

חייל אוניברסלי

ז'אן קלוד ואן דאם קפץ אלינו לביקור, כדי לנוח מהחיים הקשים שם בהוליווד

הבחור שלנצח יהיה האיש אמר שהחזה של הישראליות גדול בגלל החומוס, הגיע שוב לארץ, הפעם לביקור פרטי, ככה, בשביל הכיף שלו ושל הבחורות הכי יפות בעולם.

 

ז'אן קלוד ואן דאם, רכוב על גל הסלבז תוצרת חו"ל שמגיעים ברכבת האווירית לארץ, נחת כאן בסוף השבוע יחד עם מי שהיה פעם האמרגן הישראלי שלו, סולי שאלתיאל. הוא התמקם בסוויטה הנשיאותית של מלון דן תל

צילום: סיון פרג'
ז'אן קלוד ואן דאם (צילום: סיון פרג')
 אביב ויצא לסיבוב ביקורים כולל אצל אמא של שאלתיאל שמאושפזת בבית החולים אסף הרופא.

 

אחרי הצהריים הוא הרביץ שעת שיזוף במרפסת השמש בה השתזפו לפניו ביל קלינטון, ז'אק שיראק וריצ'ארד גיר. אחרי מנוחה, חדר כושר ודוש הוא יצא לסיבוב ב"למון", ופגש את צביקה פיק.

 

ואן דאם זה מתקדם בצעדי ענק לנישה שתופס ריצ'ארד גיר, הלא היא נישת הסלבריטאי ההוליוודי שאף אחד כבר לא מתרגש כשהוא מגיע. הוא היה כבר בארץ לפני 4 שנים והצטלם עם אלון אבוטבול וששון גבאי לסרט "המסדר", שם הציל את אבא שלו הארכיאולוג ואת הר הבית מהשמדה. תמיד היה בחור אמיץ.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תן לו בחומוס. ואן דאם
תן לו בחומוס. ואן דאם
צילום: סיון פרג'
מומלצים