צ'ייסר - "הכרם" תפיץ את "Y צ'ילי" בישראל
"Y צ'ילי” עולים ליגה: המשקה החריף, שפותח ומיוצר בישראל, הולך וצובר פופולריות, ולאחרונה החלה חברת "הכרם" לשווק אותו בישראל
חברת "הכרם", תפיץ ותשווק את המשקה "Y צ'ילי”, בשוק המקומי. "Y צ'ילי", שפותח ומיוצר בישראל, הינו ליקר חריף שבבסיסו אלכוהול ניטרלי, בו מושרים תבלינים וירקות, כגון פלפל, צ'ילי וקינמון, המעניקים למשקה רמת חריפות גבוהה. פלפל חריף מסוג "ניו מקסיקו" שמוכנס לבקבוק ממש לפני ביקבוקו,
מעלה את רמת החריפות, גם בזמן שהבקבוק שוכב בבית, ולמעשה גורם לכך שלכל בקבוק ובקבוק יהיה טעם שונה מעט, שייחודי לו. בנוסף (כמו התולעת המוכרת של המזקל), תורם הפלפל לבולטות המשקה על המדף ומוסיף לו חן.
למשקה 40% אלכוהול, ומומלץ ללגום אותו קפוא וב"מכה" אחת. תחושת החמימות המתפשטת בפה, בגרון ואפילו בקיבה, היא מיידית (ונראה אותכם שותים אותו בשלוקים קטנים) ומלווה בתחושה ממושכת של קיפצוץ קינמון על הלשון.
ירון קנור מנכ"ל משותף של חברת Y&Y שפיתחה, ועד היום גם שיווקה את המשקה, אומר כי החבירה עם חברת הכרם נועדה לתת מענה לביקושים ההולכים וגוברים למשקה בארץ.
"כיום אנו עומדים על קצב מכירה של כ-1,000 בקבוקים בחודש ואנו מקווים כי בעזרת שיתוף הפעולה עם "הכרם", נוכל להגיע תוך מספר חודשים להיקף מכירות של כ-2,000 בקבוקים לחודש ואף למעלה מזה", אומר קנור. עוד "מאיים" קנור להפתיע בקרוב את השוק המקומי עם מוצר חדש נוסף. המדור מאחל המון בהצלחה.

