בשנה הבאה
מי יהיו הכוכבים הכי לוהטים בשנה הקרובה? הנה ההימורים שלנו
כן, גם למדור הרכילות מגיע דירוג לרגל השנה החדשה. באווירת החג, קבלו את ההימורים שלנו על הסלבס שיהפכו את עולמם של כתבי החברה בשנה הקרובה למעניינים וצבעוניים יותר. אז נכון, ישנם מספר אנשים ברשימה שמושג כמו "אייטם ברכילות" לא זר להם, אבל השנה אנו מאמינים שהם יתקלו במושג הזה עוד הרבה הרבה פעמים, וכן, גם נינט.
הדר עוזרי
התימנייה הכי שווה בעיר כבר כוכבת, ולא מפסיקה לככב במדורי הרכילות השונים (גם אצלנו), אך בשביל עוזרי, השנה רק החלה. זו כנראה הפעם הראשונה שהאייטם הכי חם ב"כוכב נולד" מגיע רק למקום הרביעי, אבל אולי זה לטובתה. עוד באמצע העונה השלישית, החלו פרסומים ולחשושים על כך שבעתיד היא תגלם את עפרה חזה במחזמר המבוסס על חייה, ושתהיה המחליפה הרשמית לנינט ב"השיר שלנו". בין אם זה יקרה או לא, אנחנו בטוחים שעוזרי כאן, ומתכוונת להישאר. חוץ מזה, נותרה לה עוד שנה שלמה עד שתצטרך ללבוש את מדי הזית, תחשבו כמה אייטמים יגרור אחריו השירות הצבאי.
הילה אלפרט ואילנה ברקוביץ'
האחת, שפית ומקורבת אישית לרה"מ בחמ"ל של יאיר לפיד, השנייה, קצת דוגמנית קצת מנחה בטלוויזיה, ולשעבר גם אשתו של אביב גפן (בכל זאת, מדובר ב"הו, אילנה"). החל מחודש נובמבר השתיים יצטרפו לתוכניתו היומית של יהורם גאון ב"קשת". התוכנית תשודר פעמיים בשבוע, ממש לפני החדשות. תרצו או לא, אלו הנשים שיחדרו לכם לסלון, וגם אם אתם לא אוהבים את זה, תצטרכו להתרגל (התרגלנו ל"אהבה מעבר לפינה", לא?). בשביל אילנה, מדובר בקאמבק, שנים שלא ראינו אותה בביצה המקומית, כשהיא מראה את פרצופה באופן יום-יומי. אלפרט ידועה כחביבת ברנז'ה לא קטנה, והחל מנובמבר, היא גם תשב לצידו של קאזה (וזה אייטם בפני עצמו), ובכלל, יש משהו נורא סקסי באשה המטפלת במרגלים במדינות ערב, ובאותו זמן יכולה וודאי לחתוך דג מושט על פי כל כללי הספר.
פנינה רוזנבלום
בגיל 51 פנינה רוזנבלום בהריון. אשת החברה האולטימטיבית של מדורי הרכילות בהריון. לא משנה מה קרה, תמיד עקבנו אחרי פנינה, עוד מצעירותה. החתונה עם משה חיים, הילדים, העסקים, מרכז הליכוד, הגירושים, החתונה הנוספת, ועכשיו, היא גם בהריון. במשך 20 שנה ניסתה פנינה להיכנס להריון ללא הצלחה, השנה זה סוף-סוף קרה. יש להניח שהודעת הביפר לה יחכו כל הכתבים השנה תכלול את המילים: "פנינה ילדה". אלא אם כן יהיה משבר בנישואים של יב"ז וג"יז.
יובל שגב
רובכם קוראים את שמו ברשימה ושואלים: "מי??". אז לא להיבהל, המדור באמת מאמין שמדובר בהבטחת השנה. אולי השם "רנו פסקאל" יצלצל? אנו מקווים שכן, והנה אנחנו מגישים לכם את האנדרדוג ברשימה. קשה שלא לתפוס את שגב בלי התלבושת של הכתב המשוטט הצרפתי בערוץ ביפ, בתוכניתו הוא עושה כמה דמויות, ומהר מאוד היה לאחד הטלאנטים המפתיעים בשוק. ללא התחפושות, הוא מחזיק בחזות נאה, וברצון הוא עשוי להחליף את הקומיקאים הבודדים המככבים במדורי החברה. ב"קשת" כבר התדיינו לגביי עתידו על מסך הטלוויזיה, בתוך הדיונים, מישהו שם זרק את השם "ארץ נהדרת" לאוויר.
נינט טייב
באמת שאין הרבה מה לומר על המאמי-כפרה-נשמה-עיניים הלאומית. כבר שנתיים שנינה שומרת על מעמדה כ"האייטם הכי חם בעיר", ומדורי הרכילות בונים עליה גם השנה. אולי אפילו, ממש במקרה, היא גם תוציא דיסק. שנה טובה.

ברקוביץ'. קאמבק
צילום: אייל נבו

שגב. הבטחה

נינט. תמיד שם
צילום: אור ברנע

אלפרט. אוהבים אותה
צילום: סמדר שילוני
מומלצים