אהוד בן טובים חוזר לבני יהודה: יאמן את קבוצת הנוער
הסמל הגדול של המועדון שב לקבוצת נעוריו ויחליף את המאמן הנוכחי, רוני לוי. מבני יהודה נמסר: "אנו גאים בחזרתו הביתה של בן טובים". אלי ביטון נעדר מהאימון בשל מחלה
שחקן העבר של בני יהודה והסמל הגדול של המועדון, אהוד בן טובים, חוזר הביתה. בן טובים מונה הערב (ג') למאמן קבוצת הנוער של בניי, לאחר שהמאמן הנוכחי, רוני לוי, התפטר מהקבוצה בגלל סיבות אישיות. בבני יהודה בירכו את בן טובים ואמרו: "אנו גאים בחזרתו הביתה של בן טובים ומאחלים לרוני לוי הרבה הצלחה בהמשך דרכו".
שלושה ימים לאחר הניצחון על מכבי פתח תקווה בליגת העל שבו שחקני בני יהודה להתאמן וקיבלו מחמאות ממאמן הקבוצה, ניצן שירזי, על תצוגתם במשחק מול פתח תקווה.
שירזי אמר לשחקנים, שסבלו מחיסרון מספרי במשך רוב המשחק לאחר הרחקתו של הבלם ארנסט אטצ'י: "שיחקתם בשבת כמו גברים והבאתם כבוד למועדון, אבל עכשיו זה נגמר ומתחילים מההתחלה. אז תשכחו מזה ותתרכזו רק ביום ראשון ובמשחק מול בית"ר". בבני יהודה מודעים לחשיבות המשחק מול הקבוצה של לואיס פרננדז - ניצחון יקרב אותם חזרה למקום השני, שיוביל את הקבוצה לאירופה, בעוד הפסד יסתום סופית את הגולל על חלום הסגנות.
את מרבית אימון הבוקר העביר מאמן הכושר, דרור שמשון, כשניצן שירזי ערך משחקון בסיומו. הקשר אלי ביטון הודיע הבוקר כי הוא חש ברע ולא הגיע לאימון. בעקבות הרחקתו של אטצ'י צפויים יניב אלול ויאיר אזולאי לפתוח בעמדת הבלמים מול בית"ר.

