נפרדים מסיגי בר חיים
רגע לפני שאנחנו מתחילים להתגעגע בטירוף לאחת הדמויות הכי אהובות בתולדות האלופה, בואו ניזכר יחד ברגעים הכי יפים שלה. פרידה מסיגי בר חיים, הנשמאמי של האלופה
סיגי בר חיים איננה ורגע לפני שכולנו מתחילים להשתגע מגעגועים, בואו ניזכר ברגעים היפים שלה באלופה ובכל מה שעבר על אחת הדמויות האהובות, המצחיקות ומקסימות של הסדרה. סיגי, כזכור, התחילה את דרכה בתור חופפת ומנקה במספרה של טובה. זה לא היה פשוט, לא רק בגלל שטובה היא ממש לא הבוסית שהייתם מאחלים לעצמכם, אלא גם בגלל שסיגי היתה צריכה לפרנס גם את אחותה העיוורת, ובכל זאת, למרות הצרחות של טובה והקשיים, גם שם סיגי מצליחה למצוא סיבות לחייך.
חייה של סיגי משתנים כשהיא פוגשת במקרה את תום שלייפר, אז החבר של מילי וכמובן הכוכב הצנוע והמקסים של הכוח ירושלים. סיגי מתאהבת בתום ממבט ראשון, אבל ממש לא מאמינה שיש לה סיכוי איתו, בייחוד בגלל שטובה ומילי דואגות לתת לה את ההרגשה הזאת. מרוב לחץ היא דואגת שתום יחשוב שהיא לסבית...
התרמית הקטנה שלה דווקא פועלת לטובתה. תום וסיגי נעשים חברים טובים ומתקרבים יותר ויותר מיום ליום. בלי שהוא שם לב, ובלי שזה בכלל עולה בדעתה של סיגי, גם תום מתחיל לפתח חלומות ופנטזיות על ידידתו "הלסבית", והם, בניגוד לפנטזיות של סיגי, כבר נראים הרבה יותר טוב
סיגי מתקרבת עוד יותר למשפחת שלייפר מאז שהיא מתחילה לטפל באוסקר. טובה ומילי ששמות לב להתקרבות בין תום וסיגי, מנסות כמובן לסכסך, בעיקר בגלל שהן חוששות שסיגי תקבל משהו מהזכייה של אוסקר בטוטו. כך יוצא שהאשמה על הניסיון הראשון שלהן להרעיל את אוסקר נופלת דווקא עליה, ותום ממהר להתעצבן. כמובן שגם המשבר הזה רק מקרב את השניים, ועכשיו לכותנו כבר ממש ברור שהם נועדו אחד לשני.
במשבר הבא תום וסיגי כבר כל כך קרובים עד שאין ברירה אלא לממש את המתח המטורף שהם משכו עד עכשיו. בעקבות התעלול של אוסקר, שבגללו תום וסיגי חושבים שהוא מת, תום וסיגי מתנחמים זה בזרועות זה, וסוף סוף - הנשיקה!
כמובן שאין רע בלי טוב, ומילי וטובה תופסות אותם בדיוק באמצע. ובכל זאת, באחד הרגעים הנהדרים ביותר בתולדותיה של סיגי, היא זוכה סוף סוף להכניס למילי קצת מכות ולהחזיר לה על כל העלבונות וההשפלות. לא רק שהיא גנבה לה את הארוס ואת הכסף, היא גם עשתה לה את זה ממש בפרצוף!





