שתף קטע נבחר

סלמון צלוי על תבשיל עגבניות, זיתים וקישואים

כשדג צפוני מתחבר בקלות לתבשיל ים תיכוני, יש ארוחת קיץ נהדרת בכלום עבודה

 

בימוי וסגנון: נטשה חיימוביץ'; איפור וסגנון בגדים: לימור ריחנה; חולצה: אפרתה, בוטיק המעצבים דיזנגוף סנטר, טבעת: שרון שלו, שרשרת: גלית ויצמן; כלים ואבזרים: שופרסל; פרחי פח: איי.די.דיזיין (שי רוזנצוויג. צילום: יוסי סליס)

הסלמון, דג צפוני עז טעם, משתדך כאן מצוין לתבשיל ים תיכוני בסיסי, שכולו קלילות. כשהם יוצאים יחדיו מהתנור, כל מה שנותר זה לספק להם תוספת פחמימתית קטנה, כמו קוסקוס או אורז. זה הכל. את המתכון המלא תוכלו למצוא בגיליון השבוע של עיתון "לאשה".

 

בשבוע הבא: מאפינס תפוחים בדבש, כי זה טעים וכי ראש השנה מתקרב (צילום: יוסי סליס)

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סלמון. שידוך בינלאומי
סלמון. שידוך בינלאומי
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין "שף" של "לאישה"
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין "שף" של "לאישה"
צילום: רן גולני
מגזין האוכל "שף" מבית "לאישה"
מגזין האוכל "שף" מבית "לאישה"
מומלצים