שתף קטע נבחר
 

בי קונטקט: ערן פפר רוצה לחזור למנכ"לות

מחליפו של פפר, שאולי אלימלך, התפטר בסוף השבוע, חצי שנה אחרי כניסתו לתפקיד, עקב חילוקי דעות בינו לבין בעלי השליטה בחברה

ערן פפר, ממייסדי חברת חברת התוכן הסלולרי בי קונטקט, מעוניין לחזור לתפקיד המנכ"ל, כך נודע ל-ynet. פפר שימש בעבר כמנכ"ל החברה במשך 3 שנים ועם עזיבתו התמנה שאולי אלימלך. זה התפטר ביום חמישי האחרון לאחר חצי שנה בתפקיד, עקב חילוקי דעות בינו לבין בעלי השליטה בחברה.

 

פפר, ממייסדי החברה ומי שכיהן כמנכ"ל עד מינויו של אלימלך, מתכוון להציע לדירקטוריון את מועמדותו לתפקיד.

 

בהודעה שפורסמה צוין כי אלימלך פורש בעקבות "חילוקי דעות בינו לבין בעלי השליטה בחברה המכהנים כדירקטורים בחברה". ככל הנראה חילוקי הדעות היו עם פפר, אשר מכהן גם כסגן יו"ר דירקטוריון החברה, והם היו בנוגע לראייה האסטרטגית ולהתנהלות העסקית של החברה. בהודעה צוין שאלימלך יישאר בתפקיד עד למינוי מחליף. מהלכיו של אלימלך כמנכ"ל החברה זכו לתמיכת הדירקטוריון.

 

פפר שימש לפני בי קונטקט כמנהל שיווק בחברת אדאנת והיה בין מקימי הסטארט-אפ BmyPC אשר נסגר ב-2001. הוא גם מבעלי הברים בלאומליך וארבינקא והיה ממקימי האומן 17 הירושלמי עד שמכר את חלקו במועדון לפני כ-8 שנים. בשנת 2002 שילם פפר כופר לשלטונות המס על עבירות מס שביצע בשנים 1998-1996.

 

בנובמבר 2007 התפטר תומר מערבי, אחד משותפיו של פפר להקמת החברה, מתפקידו כסמנכ"ל טכנולוגיה ומוצרים. מערבי ממשיך לכהן כדירקטור בחברה.

 

חברת בי קונטקט הוקמה במרץ 2002 ועוסקת במתן שירותי ערך מוסף לשוק העסקי ובפיתוח ושיווק של תוכן סלולארי. החברה הונפקה בבורסת ת"א ביוני 2006. יו"ר החברה הוא יעקב פרי.

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים