שתף קטע נבחר

מחכים למדונה: רגעים לפני ההופעה

בעוד שעות ספורות תעלה מדונה להופיע על הבמה באיצטדיון רמת גן. ynet העביר שידור חי מהמקום, רגע לפני פתיחת השערים: המעריצים, הפרשנים וההתרגשות לקראת פתיחת סיבוב ההופעות העולמי של מלכת הפופ

עיתונאים רבים מהעולם כולו מגיעים לסקר את המופע הפותח את סיבוב ההופעות העולמי של מדונה כאן בישראל. גם אנחנו היינו שם רגע לפני פתיחת השערים עם המעריצים הנרגשים, העיתונאים הסקרנים וצוות ההפקה הענק.

 

צילום: ירון ברנר
המעריצים כבר מחכים בשערים (צילום: ירון ברנר)

 

בראיון לעמית קוטלר, המסקר מטעם ynet את המופע, סיפר כריסטוף שטיינר כתב הקוסמופוליטן שהוא בטוח שזה יהיה הערב הכי מרגש על פני כדור הארץ והוא מאוד מתרגש ממנו. שטיינר מספר שהתאהב במדונה ועוקב אחר הקריירה שלה מאז שנות ה-80. הוא אוהב את המוזיקה אבל עבורו היא הרבה יותר מזמרת.

 

צילום: ירון ברנר
מעריצות נרגשות מחכות למלכת הפופ (צילום: ירון ברנר)

 

שטיינר מסקר לרוב עבור הקוסמופוליטן את התרבות הפופולרית ורואה את מדונה כאייקון גדול בתרבות זו: "היא לא עושה את מה שהיא עושה רק בשבילה, היא לא נערה חומרנית, אלא רוחנית, נאבקת באלימות ולמען הקהילה הגאה - ומקבלת השראה מהקבלה". על האלבום החדש של מדונה אומר שטיינר: "הוא שילוב של כל הדברים שעשתה עד היום".

 

צילום: ירון ברנר
יש מי שהתמקם כבר בשעות המוקדמות (צילום: ירון ברנר)

 

 

"מדונה ללא ספק עשתה שינוי בשנים האחרונות", אמר בשידור כתב המוזיקה של ynet אור ברנע. "היא גידלה פה כמה דורות - והשינוי שלה הלך לכיוון האלקטרוני: היא צירפה אליה מפיקים ודיג'ייז והפכה להיות יותר פרויקט מוזיקלי מאשר זמרת. אפשר לשמוע את השינויים האלה גם באלבום החדש. אני פחות אוהב את זה, לדעתי היא קצת הלכה לאיבוד.

 

צילום: ירון ברנר
מעריצים בכל הגילאים הגיעו לראות את מדונה (צילום: ירון ברנר)

 

"ההשפעה החברתית-תרבותית של מדונה גם השתנתה. פעם היא הייתה הבחורה על הפוסטרים של הבנות שרצו להיות כמוה, אבל היום הדבר המחוספס שהיה בה נעלם והיא הפכה למשהו יותר נוצץ. היום, היא חייבת לבצע על הבמה את השירים של פעם, אלה הדברים שקהל המעריצים הותיק שלה רוצה לשמוע", אומר ברנע.

  

צילום: ירון ברנר
התורים המשתרכים בכניסות השונות לאיצטדיון רמת-גן (צילום: ירון ברנר)

 

ערן בר-און, כתב הבידור של ynet סיפר בשידור על השבוע שעברה מדונה בארץ - ואיתה העיתונאים וצלמי הפפארצי שניסו לקבל ממנה כל פיסת מידע - מהביקור שלה במרכז הקבלה, דרך החזרות באיצטדיון ועד לבילוי ילדיה בים. בר-און עצמו היה זה שהצליח לצלם אותם שם. בשידור החי הוא חשף גם את רשימת השירים המלאה של ההופעה, ששוחררה לתקשורת כארבע שעות לפני שעולה מדונה על הבמה.

 

צילום: ירון ברנר
מעריצות מצוידות בחולצות הנכונות (צילום: ירון ברנר)

 

אביב ברטלה כתב האופנה של "לאשה" התארח גם הוא במשדר ודיבר על התלבושות שמתכננת מדונה במופע: "מאז ומתמיד חשוב היה למדונה להיות הילדה הרעה והפרועה - מהמחוכים, דרך הקומבניזונים ועד לחזיית השפיצים שלא שוכחים לה. אני חושב שהיא התעייפה להיות אייקון אופנה בשנים האחרונות וזה פחות חשוב לה. היא הפכה קצת משעממת", ברטלה צוחק. "אם אפשר", הוא מבקש, "שתוותר על הגרביונים במכנסונים הקצרים, כי למרות הפילאטיס, רגליים בגיל 54 הן כבר לא אותן רגליים".

 

 

אחד המעריצים שהגיע להופעתה של מדונה הביא איתו את בתו בת ה-9, המעריצה את ליידי גאגא - כדי ללמד אותה מהו המקור: "אני רואה בזה שליחות חיטנוכית", הוא אומר. על הבגדים של מדונה אמרה הקטנה: "אם היא לא היתה לובשת אותם, היא לא היתה מדונה".

 

השירים שתבצע מדונה בהופעה:

Revolver

Gang bang

papa don't preach

Huge up

I don't give a *

Express yourself

Give me all your luvin'

Turn up the radio

open your heart

Sagara jo

Masterpiece

Vouge

The erotic candy shop

Human nature

Like a virgin waltz

I'm addicted

I'm a sinner

Like aprayer

Celebration 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מדונה. הופעת הפתיחה
מדונה. הופעת הפתיחה
צילום: יובל חן, ידיעות אחרונות
מומלצים