סיבה למסיבה: מכבי נתניה לבשה חג
14 אלף צופים ביציעים, שלושה שערים, ניצחון על הפועל ת"א וכוכבי העבר שבאו לתת כבוד. נתניה חנכה את האצטדיון החדש, עכשיו רק נותר לפתור את בעיות החניה. צפו בכתבה המרגשת
14 אלף צופים הגיעו אתמול לבכורה של מכבי נתניה באצטדיון החדש. הרבה התרגשות הייתה באוויר ובמקום נראו כל אותם אוהדים ותיקים שכבר מזמן לא מגיעים לכדורגל, כמו גם שחקני עבר שלקחו אליפויות בקופסה. שמות כמו מוטל'ה שפיגלר, עודד מכנס, דוד לביא ומשה גריאני הגיעו לראות את הבונבוניירה החדשה שנבנתה במקום בו היו פעם פרדסים, ולצידם שרת הספורט לימור לבנת, ראש העירייה מרים פיירברג ועוד רבים שהתהדרו במיטב מלבושיהם.
ים תקצירים ב-ynet ספורט:
- הפועל ת"א שוב מפסידה, עטר מוכן לדרבי. תקצירי ליגת העל
- מכבי ת"א לוהטת, ירושלים חוגגת לראשונה. תקצירי מחזור הכדורסל
- הטיל האדיר של קבאיי. צפו בתקציר הפרמייר-ליג
- וגם: כל תקצירי היורוליג
- וגם: כל תקצירי היורוליג
מבחינת לוק כללי: האצטדיון בהחלט מתחרה על התואר "היפה ביותר בארץ" והאווירה בתוכו הייתה מדהימה. מבחינת כדורגל הצליחו שחקני מכבי נתניה לספק לאוהדיהם חוויה מושלמת כשהציגו משחק נחוש ויעיל וניצחו את הפועל ת"א 1:2 ושלחו את האדומים להתכונן לדרבי התל-אביבי אחרי הפסד שני ברציפות.
מבחינת דרכי גישה וסדר יש לאנשי נתניה עוד הרבה עבודה. אוהדים נאלצו לחנות במרחק של שני קילומטר כדי לא להיתקע במחסומים ובפקקים
. אלו שבחרו להיכנס לחניון האצטדיון נתקעו בסיום עד שעת לילה מאוחרת. גם בכל נושא הכרטיסים נרשמו עצבים וברדק לא קטן סביב הקופות.
אבל אחרי הכל, אתמול חגגו בנתניה מסיבה גדולה. אחרי לא מעט תלאות, עיכובים, שיבושים והקפאות - לעיר נתניה יש אצטדיון חדש ואתמול גם קבוצה מנצחת. עכשיו הגיע הזמן לעדכן את טור התארים שעומד על חמש אליפויות וגביע אחד.


