מחפשים חוויה יהודית חדשה?
האפליקציה הסלולרית החדשה GrapeVine תנווט אתכם לאירועים, לחוויות ולהזדמנויות היהודיות שאתם מחפשים בהתאם לתחומי העניין שלכם
מועצת הנשיאים היהודים הצעירים (CYJP - The Council of Young Jewish Presidents), ארגון המונה מעל 40 קבוצות מנהיגות צעירות יהודיות בניו-יורק, הודיע על השקת אפליקציה סלולרית חדשה בשם GrapeVine.
האפליקציה משתמשת בניתוח אנליטי לניבוי רשתות חברתיות, ושיווק ממוקד כדי להמליץ על סט מותאם אישית של אירועים יהודים ותוכן אישי לכל משתמש.
האפליקציה הזמינה להורדה בחנות Itunes, מעניקה למשתמש רשימת המלצות על הזדמנויות יהודיות התואמות את תחומי העניין של המשתמש, החברים, הגיל והמיקום הגיאוגרפי. האפליקציה משולבת באופן מלא עם פייסבוק ומאפשרת לחפש אירועים לפי תאריך, מיקום ונותן החסות.
GrapeVine השיקה את אתר האינטרנט שלה בינואר 2012 ויצרה אפליקציה משלימה בשיתוף עם מועצת הנשיאים היהודים הצעירים (CYJP). האפליקציה החדשה נוצרה תודות לתמיכה של Jewish Community Relations Council of New York, קרן משפחת צ'רלס ולין שוסטרמן ובשיתוף עם קהילת ROI, קרן נתן, הפדרציה היהודיה של ניו יורק (UJA) וקרן משפחת רייזמן.
מומלצים