שתף קטע נבחר
 

אירועי השבוע במיאמי

מתכוננים ליום העצמאות, רשמים מהופעתה של אישתאר ועוד מאירועי השבוע בקהילת מיאמי

ליגת הידידות פלורידה ישראל

הולכות ונשלמות ההכנות לקראת פסטיבל יום העצמאות השישים וחמש למדינת ישראל. צוות ההיגוי של "ליגת הידידות פלורידה ישראל", נפגש השבוע כדי לוודא ולהשלים את כל הפרטים שיביאו להצלחת ההפנינג. גם השנה יתקיים ההפנינג בהאלובר פארק (כמו בשנה שחלפה בתקווה שלא ירד גשם) והוא יכלול מסע אופניים, מסע אופנוענים, שייט יאכטות, מטס אווירי, במת בידור עם הופעות כשבמרכזן הופעתה של הזמרת עינת שרוף, להקות מחול, שעשועים לילדים, דוכני אוכל, דוכני יצירה ועוד. מאחר ובשנה שחלפה נאלצו המארגנים לבטל את ההפנינג בשל מזג האוויר הסוער, הכינה וועדת ההיגוי תוכנית חילופית, שתכנס לפועל במקרה של מזג אוויר גשום. פרטים בפרסומות.

 

חברי וועדת ההיגוי של יום העצמאות בישיבה מרתונית נוספת ()
חברי וועדת ההיגוי של יום העצמאות בישיבה מרתונית נוספת

 

 

ה"חלאקה" של יונה

עשרות חברים קרובים ובני משפחה הגיעו ביום ראשון בצהריים לבית הכנסת חב"ד פלנטיישן שבהנהגתו של הרב מנדי פוזנר, כדי לחגוג טקס "אפשערין אינגל" -"חלאקה" ליונה בנם של יעל ויוסף דלגאדו ונכדם של איליאנה ויורם יצחק, הרב מנדי גזז את תלתליו של יונה במלאות לו שלוש שנים ובירך אותו שיגדל כעץ שתול על פלגי מים. הסבתא איליאנה, עמלה והכינה את הקישוטים וסידורי השולחן בסגנון ספורט בהם באו לידי ביטוי כל משחקי ספורט הכדור מתוך תקווה, שהיא תראה את נכדה גדל וצומח להיות ספורטאי מצטיין. על המוזיקה היה אמון התקליטן אורגניסט דוד טוויטו, שהרקיד את האורחים כשמחיצה מפרידה בין הגברים והנשים. האורחים נהנו מאוכל מהמטבח של "אקזקיוטיב קייטרינג" ושולחן מתוקים מיוחד בסגנון ספורט. המדור שולח ברכת מזל טוב.

 

חוגגים טקס חלאקה של יונה ()
חוגגים טקס חלאקה של יונה

 

 

טליה פרידמן, חוגגת ללינדה צור ולדגנית מינץ

סוכנת הנסיעות המצטיינת טליה פרידמן, הזמינה לביתה המרווח שבקנדל קבוצת חברים קרובים לארוחת ערב. הסיבה למסיבה - חגיגת יום הולדת הפתעה ללינדה צור ודגנית מינץ חברותיה מ"פורום הנשים". בעלה פרופסור משה פרידמן, הוביל שיחה על פוליטיקה, שעיקרה היה דיון על הרכבת הממשלה ואילו קבוצת הנשים החליפה חוויות בנושאים שונים. על החלק האמנותי היה אמון שלמה גבע, שניגן באקורדיון ותיקלט מוזיקה לריקודים, המדור שולח ברכת מזל טוב

 

המארחת טליה עם החוגגות יום הולדת: לינדה צור ודגנית מינץ ()
המארחת טליה עם החוגגות יום הולדת: לינדה צור ודגנית מינץ

 

 

הרינה של רינת

הזמרת רינת, חביבת הילדים, הופיעה בתיאטרון העיריה שבצפון מיאמי ביץ', בפני קהל זאטוטים והוריהם. הדור הצעיר התלהב וגילה בקיאות ברפרטואר של רינת. בתום ההופעה עמדה רינת שעה ארוכה והצטלמה עם אוהדיה הצעירים.

 

 

אישתר - אלבינה

הזמרת הפופולרית אישתאר-אלבינה, הופיעה השבוע על בימת תיאטרון העיריה בצפון מיאמי ביץ' בפני מאות אנשים. אלבינה נראתה במיטבה, צעירה ורעננה. לפני למעלה מעשור הופיעה אלבינה בתיאטרון ג'קי גליסון, כשהיתה בסיבוב ההופעות הראשון בארה"ב. אוהדיה מאז אשר שמרו לה אמונים נראו בקרב הקהל. יחד עם האחרים הם הצטרפו אליה מדי פעם בשירה ונהנו ממבחר שיריה החדשים והישנים שכללו את הקלאסיקות כגון "חורשת האקליפטוס" ו"אלבינה יאלה", תזמורת מורחבת של "לוס ניניוס" ליוותה אותה בסגנון הג'יפסי קינג ובין לבין הופיע זמר הרגה מייקל. הסאונד והתאורה תרמו אף הם להצלחתו של הערב. אחד משיאי הערב היה השיר "לעצור את הדמעות" אותו הקדישה לזכרה של עפרה חזה ז"ל, הזמרת האהובה עליה, כשברקע על גבי מסך ענק הופיעה דמותה של עפרה חזה. המופע היה במסגרת סיבוב הופעות רחב בארה"ב אותו אירגנה עבורה המארגנית שרית בירן.

 

הזמרת אלבינה עם האמרגנית שרית בירן בתום ההופעה במיאמי ()
הזמרת אלבינה עם האמרגנית שרית בירן בתום ההופעה במיאמי

 

 

אתי הילל חוגגת יום הולדת

ביום שישי חגגה אתי הילל את יום הולדתה לאחר שובה מישראל. חברותיה של אתי חגגו עימה במסעדת קרפצ'יו שבבל הארבור לפני ששבו לבתיהן להתכונן לקראת השבת. המדור שולח ברכות.

 

* ביום חמישי שחלף אירח ד"ר אמיר בראון, את "פורום הנשים" בבית הכנסת אוונטורה טרנברי - בית ג'קוב. המפגש כלל כיבוד קל ולאחריו הוקרן הסרט התיעודי: "גילוי המסיכות - ג'ודופוביה - האיום על האנושות" ובו המסר כי האנטישמיות מתקיימת וצומחת ברחבי העולם במסווה של אנטי ציונות. לאחר ההקרנה התקיים דיון עם הבמאית גלוריה גריינפילד, למעלה ממאה שוחרי תרבות לקחו חלק במפגש.

 

* ביום רביעי אירחה הרבנית ריקי ארד, כמאה איש שהגיעו למוזיאון האומנות והאספנות ע"ש "דזר", במסגרת ערב גבינות ויין, החייל רוני בבאבייב, שיתף את הנוכחים בסיפורו האישי. רוני נפלט מסביבתו הטבעית וממשפחתו וגדל ב"כפר האהבה" בשל מצבו הסוציאלי אקונומי. נציג הכפר יואב אפלבויים, סיפר על פעולות הכפר למען ילדים ממשפחות בסיכון גבוה. האורחים נהנו ממוזיקה, כיבוד וסיור במוזיאון אוסף המכוניות הגדול והמיוחד. ההכנסות מהאירוע הוקדשו לטובת "קרן בני ציון" התומכת ב"כפר האהבה".

 

* לראשונה משולב טיול לישראל של משלחת הפדרציה היהודית של מיאמי רבתי עם ביקור במרוקו. משלחת מוזיאקה, מציבה כמטרה את ההיכרות עם התרבות העשירה של יהדות מרוקו בשילוב בילוי יום העצמאות ה-65 בישראל וציון 75 שנה לייסוד הפדרציה לפרטים והרשמה: 305-705-0800.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים