שתף קטע נבחר
 

תפריט ספורטאים בארומה בשיתוף עם וינגייט

יח"צ
(יח"צ)

 

רשת "ארומה ישראל" ומכון וינגייט, הגוף המוביל בתחום קידום הספורט ואורח חיים פעיל בישראל, משיקים תפריט ספורטאים מקצועי אשר פונה לכל העוסקים בפעילות ספורטיבית, הן כמקצוע והן כתחביב.

 

תפריט הספורטאים מציע מנות מתוך התפריט של ארומה, שמספקות את רכיבי המזון הנחוצים לגוף לאחר פעילות גופנית מקצועית או עממית, פעילויות כגון ריצה או שחייה, כדורסל עם החבר'האו טניס שולחן. שילובי המנות נבחרו לפי יחסי פחמימות וחלבונים, עם אחוזי שומן נמוכים וכוללים שילובים שונים כמו חצי כריך חביתה עם מיץ גזר סחוט טרי, או סלט עוף אישי + 2 פרוסות לחם מלא.

 

בנוסף, חותמת המוטבעת על מנות נבחרות בתפריט ארומה, מהוות את הבחירה של מומחי וינגייט לשמירה על אורח חיים בריא. מדובר במנות המכילות עד 550 קלוריות, עד 400 מ"ג נתרן ל- 100 גרם, עד 6% שומן, 3 סוגים שונים של ירק או פרי או עשירות בסיבים תזונתיים, או שהן מכילות קטניות ודגנים מלאים. בין המנות הנבחרות ניתן למצוא כריך עיראקי, כריך טונה וסלט קינואה.

 

סימון תזונתי מפורט וידידותי יעזור ללקוחות לקבל החלטות תזונתיות מושכלות. זאת בשילוב טיפים והמלצות של ספורטאים, תזונאי ספורט, מאמנים ופסיכולוגים של ספורט שמשתפים את הלקוחות בטיפים ובסודות הקטנים שלהם לתזונה וספורט, לצד הסברים מקצועיים ובחירת מנות מתפריט ארומה.

 

אחת מנותני הטיפים היא לי קורזיץ, ארבע פעמים אלופת עולם בגלישת רוח, המדגישה את החשיבות להקשיב לגוף שלנו בזמן פעילות גופנית וממליצה על סלט ירושלמי. ג'ינו יעקב, מאמן ראשי ורכז מקצועי לכדורסל באקדמיה למצוינות בספורט של מכון וינגייט מדגיש את חשיבות ארוחות הבוקר לאימון אפקטיבי וממליץ על ארוחות הבוקר בארומה

 

במסגרת שיתוף הפעולה יבקרו בסניפי ארומה ספורטאי האקדמיה למצוינות בספורט במכון וינגייט, ויהנו מהמנות בתפריט הספורטאים, כחלק מארוחות שלהם אחרי תחרויות ומשחקים ברחבי הארץ.

 

ארומה ישראל ומכון וינגייט מאמינים ששילוב של ידע, ניסיון ונגישות יאפשרו להוביל את המגמה לתזונה נבונה בכלל, ומחוץ לבית בפרט, תוך עידוד פעילות גופנית.



 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים