מייק אפ וקונסילר ליפטינג
רשת האיפור הבינלאומית, פלורמר, משיקה סדרה חדשה בקטגוריית האיפור לפנים: סדרת Lifting Foundation & Concealer הכוללת 2 תכשירי איפור משלימים, קונסילר ומייק אפ נוזלי, המשלבים בין פרמטרים של כיסוי מלא ומרכיבים המסייעים בטיפוח עור הפנים..
FLORMAR LIFTING CONCEALER. (ליפטינג קונסילר) - קונסילר במרקם נוזלי עשיר בלחות, מספק כיסוי מלא ומעניק מראה של עור מתוח וזוהר. הקונסילר כולל ריכוז גבוה של מרכיבים המסייעים במזעור של תופעת הקימטוטים , ומעניקים מראה חלק נקי ומטופח. מסייע במתן אפקט מיצוק מיידי ובעל SPF20 להגנה מפני קרני השמש. מסייע בחידוש תאי העור של איזור העיניים והזנתם, מסייע בזירוז התחדשות התאים, משפר את תהליך היצור הטבעי של הקולגן ומספק מראה צעיר ורענן לעור.
FLORMAR LIFTING FOUNDATION (ליפטינג מייק אפ) - נוסחה חדשה ומתקדמת של מייק אפ נוזלי מועשר בלחות ורכיבי אנטי-אייג'ינג, מעניק כיסוי מלא ושיפור בחיוניות העור בתוך זמן קצר. הנוסחה החדשה מסייעת במיצוק העור ובשיפור תחושת הגמישות שלו, מועשר במקדם הגנה SPF20 ומעניק מראה מואר וקורן. קומפלקס המרכיבים הייחודי לפלורמר נועד לסייע לעור הפנים בשיקום סגולות הטיפוח הטבעיות שלו: מיצוק העור, זירוז תהליכים של התחדשות התאים, הקלה מפני היווצרותם של גירויים, הגברה של רמת הלחות והגמישות, וסיוע לטווח ארוך במניעת היווצרותם של קמטים.
- כמה: 55-79.90 שקל
- איפה: להשיג בחנות Flormar, מנחם בגין 132 קומה 2, קניון עזריאלי, תל-אביב

צילום: גרייס ניוטון
מומלצים