האקסית של ניימאר החליפה חלוץ בקשר התקפי
לפני שבועיים נפרדה ברונה מרקזין מהכוכב של ברצלונה, עכשיו היא יוצאת עם הבן של בבטו. מדוע היא שומרת את הכל בסוד וטרם הודיעה רשמית על הפרידה מניימאר? כל התשובות בפנים
ברונה מרקזין וניימאר כבר לא, אבל זה לא אומר שהיא לא מעדיפה שחקנים התקפיים. כוכב ברצלונה נפרד לפני שבועיים מחברתו השחקנית, כעת יש לה חבר חדש.
מדורי הרכילות בברזיל סיפרו שבן הזוג החדש שלה הוא לא אחר מאשר מתיאוס אוליביירה, בנו של בבטו, חלוץ העבר של נבחרת ברזיל. הג'וניור של בבטו (19) נקרא על שמו של לותר מתיאוס הגרמני ומשחק כיום כקשר התקפי בפלמנגו.
וזה החבר החדש של ברונה, מתיאוס אוליביירה
ברונה (18) ומתיאוס הכירו באמצעות חברים משותפים, בדיוק כשהיא הייתה על סף פרידה מניימאר. אגב, ניימאר וברונה טרם הודיעו רשמית על פרידתם, מאחר ששניהם קשורים בחוזים עסקיים. שניהם מפרסמים בצוותא חברת טלפונים סלולאריים בברזיל.
לא תאמינו איך הכדור הזה לא נכנס לשער
צפו: ניצחון ליונייטד על צ'לסי, אבל מחוץ למגרש
טמפרטורה שנמדדה במגרש בברזיל - 68 מעלות


