שתף קטע נבחר
 

תערובת תבלינים טבעיים לצלייה על האש

צילום: אנטולי מיכאלו
(צילום: אנטולי מיכאלו)
חברת "נווה התבלין" המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות מיוחדות לתיבול, מציגה לכבוד יום העצמאות וחגיגת המנגל המסורתית - תערובת תבלינים טבעית לצליית בשרים על האש - "ברביקיו של נווה".

 

תערובת "ברביקיו של נווה" כוללת: פלפל שחור, גרגירי כוסברה, קימל, מלח גס ושום. – התערובת מתאימה למי שאוהב תיבול מעט פיקנטי.

 

ניתן לתבל את הבשר ישירות לפני הצלייה, או להשרות את הבשר מראש בתערובת התבלינים: מערבבים 5 כפות מהתערובת עם 1/2 כוס שמן זית. ניתן להשתמש בתערובת גם לצלייה בתנור, לתיבול בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.

 

  • כמה: 9-10 שקל
  • איפה: להשיג ברשת עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן, רשתות שיווק מובחרות, מעדניות, אטליזים ובתי טבע ברחבי הארץ





 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים