תערובת תבלינים טבעיים לצלייה על האש
חברת "נווה התבלין" המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות מיוחדות לתיבול, מציגה לכבוד יום העצמאות וחגיגת המנגל המסורתית - תערובת תבלינים טבעית לצליית בשרים על האש - "ברביקיו של נווה".
תערובת "ברביקיו של נווה" כוללת: פלפל שחור, גרגירי כוסברה, קימל, מלח גס ושום. – התערובת מתאימה למי שאוהב תיבול מעט פיקנטי.
ניתן לתבל את הבשר ישירות לפני הצלייה, או להשרות את הבשר מראש בתערובת התבלינים: מערבבים 5 כפות מהתערובת עם 1/2 כוס שמן זית. ניתן להשתמש בתערובת גם לצלייה בתנור, לתיבול בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.
- כמה: 9-10 שקל
- איפה: להשיג ברשת עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן, רשתות שיווק מובחרות, מעדניות, אטליזים ובתי טבע ברחבי הארץ

צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים