למה קשה למצוא את חלב שופרסל בסניפים?
רוצים לקנות את החלב של שופרסל? לא בטוח שתצליחו. כבר בשעות הבוקר קשה למצוא במקרר את החלב של שופרסל, שמחירו נמוך ב־90 אגורות מהמחיר של יצרנים אחרים. הסיבה נעוצה לא רק במחיר, אלא גם במועדי האספקה.
אכן יש הסתערות של צרכנים על החלב של מותג הבית, כפי שאישרו לנו עובדים בסניפים השונים שביקרנו בהם בשעת בוקר, אך יש לקחת בחשבון שאספקת החלב הזה מגיעה לסופר רק פעמיים בשבוע. זאת בניגוד למחלבות הגדולות - שמספקות סחורה מדי יום.
בביקור שערכנו אתמול באזור מקררי החלב בסניף שופרסל דיל בקניון דרורים, לא מצאנו אפילו קרטון חלב אחד של מותג הבית. העובדת שבדיוק סידרה במקררים מוצרי חלב של טרה ותנובה, אמרה שעדיין לא הספיקה לסדר את החלב של מותג בית והציעה שנחזור לקראת השעה 11. כששאלנו אם כבר הייתה אספקה של החלב בבוקר, השיבה: "מה פתאום. אנחנו מקבלים את חלב שופרסל רק פעמיים בשבוע, וברגע שאנחנו מסדרים אותו במקרר הלקוחות חוטפים הכל כי הוא יותר זול".
גם בסניף שופרסל דיל בעזריאלי בתל־אביב לא מצאנו ולו קרטון אחד של חלב שופרסל דיל 3%, אם כי היו כמה קרטונים של חלב 1%. העובדים בסניף אמרו לנו כי המדף התרוקן לגמרי בשעות הבוקר המוקדמות, וסחורה חדשה תגיע לסניף רק ביום רביעי.
---------------------------------------------------
/
---------------------------------------------------
=== בוקסה עםתמונה====
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
כיתוב תמונה


מומלצים