תל–אביב: גלידריה בטיילת

. באזור גן לונדון בטיילת רחוב הירקון בתל־אביב נפתחה אמריקנה, גלידרייה עם קונספט חדש: גלידה איטלקית במרקם של גלידה אמריקאית רכה ואוורירית. המקום מציע גם קפה, מאפים, עוגות תוצרת הבית, מיצי פירות טריים שנסחטים במקום, מילקשייק וארוחת פנקייק משובחת. והכל בא עם צ'ופר – נוף מרהיב לים.

כשהגענו בשעת בין ערביים באחד מימי השבוע כדי להתרווח על גביע גלידה ובריזה מול הים, הופתענו ממגוון הטעמים, 40 במספר, שמשתנים מפעם לפעם, ובהם פיסטוק, שוקולד, תפוז, שוקולד מריר, שוקולד קינדר, שוקולד נוטלה, קרמל, ריבת חלב, קוקוס שמנת, רפאלו, צ'אנקי מנקי, פנקוטה, בזוקה, יוגורט טבעי, ליצ'י, משמש, תפוז דם ועוד. הגלידה יוצאת ממכונות מיוחדות שהובאו מארצות־הברית, ולצד גלידות השמנת יש גם גלידות סורבה על בסיס פירות טבעיים, גלידות לטבעונים על בסיס חלב סויה, וגלידות ללא סוכר.

את הגלידה ניתן לעטר בשלל תוספות ללא תשלום וללא הגבלה, ואלה כוללות פירות טריים כמו אפרסק, אננס, פפאיה וליצ'י, קשיו מסוכר, קוקוס קלוי, אגוזים, קונפיטורות ועוד.

עיצוב הגלידרייה הופקד בידיו של דן טרוים, שאחראי לפרויקטים רבים בעיר. המחירים: מנה רגילה 22 שקל, מנה בינונית 27 שקל, מנה גדולה 32 שקל / חבצלת דמארי

. אמריקנה, הירקון 83, תל־אביב, פתוח כל השבוע מ־9:00 עד חצות, 03-5103353

 

גלידרייה אמריקנה  מסלול פותחת - חבצלת דמארי צלם: בועז לביא מאושר לשימוש ללא תשלום   עבודי גילי יעוץ תקשורת ויחסי ציבור אבא הלל 7 בית סילבר רמת גן  נייד - 054-9988788 (בועז לביא)
גלידרייה אמריקנה מסלול פותחת - חבצלת דמארי צלם: בועז לביא מאושר לשימוש ללא תשלום עבודי גילי יעוץ תקשורת ויחסי ציבור אבא הלל 7 בית סילבר רמת גן נייד - 054-9988788
בועז לביא





 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים