פסטיבל אהבה למוזיקה ישראלית
ב-18 ביוני, עם פתיחת ה- KultureFestNYC, בפסטיבל היהודי הראשון לאומנויות, יתקיים ב-Stage 48 שברחוב 48 ה-‘I Heart Israel Music Festival’ - חגיגה של מוזיקה ישראלית עכשווית. על ההפקה אמון ארגון "ישראמריקה", ארגון מקומי ללא מטרות רווח אשר שם לעצמו את המטרה לקדם אמנים ישראלים בניו יורק ולחבר תרבות ישראלית ויהודית בקהילה המקומית.
במסגרת מטרות אלה, יציגו בפסטיבל אמנים הישראלים שמנסים את מזלם בניו יורק, את התוצרת האמנותית מסביב, ועושה רושם שגם את תרבות החגיגות התל אביבית שלא כל כך מזוהה עם ישראל בדרך כלל. "ארגנו אירועים רבים ב-10 השנים האחרונות", מספרים בארגון, "אבל אנחנו נרגשים במיוחד לתת את הטון המוזיקלי והחגיגה הישראלית בפסטיבל של אמנות יהודית".
האמנים הישראלים יפתחו את הערב ויעלו זה אחר זה על הבמה. ארלין גולד, זמרת/יוצרת, ששורשיה נעוצים בקריביים ובישראל, תעלה עם מוזיקה אפרו-ישראלית. להקת האלקטרו פופ התל אביבית BONAFIDE 3000, שמתגאים בשימוש בטכנולוגיה מיוחדת ליצירת מוזיקה שמגדירים כמקפיצה, בשילובים לא צפויים של מגוון ג'אנרים.
המוכר מכולם יהיה הזמר והיוצר אריק ברמן, בעבר זמר השנה בישראל. הוא מנסה כבר זמן מה לחלק את זמנו על קו תל אביב- ניו יורק, ממשיך להפיק אלבומים ולכתוב שירים גם לאמנים אחרים, ומספק סגנון מקורי משלו.
בתום ההופעות, מגיע זמן החגיגות. אפטר פארטי עם הדי ג'י הישראלי יניב, האורחים יהנו מ- Blue & White Ice Bar, ומפרסים והפתעות שיחולקו במסגרת מתחם ה"שוק" שיוצב במקום ובו מוצרים מיוחדים ומאכלים מוכרים.
המארגנים צופים שיגיעו לפסטיבל יותר מ-1000 אורחים. הכניסה תעלה בין 25-45 דולר והזריזים יוכלו לרכוש כרטיס גם ב-18.
