אחרי 50 שנה: ראלף לורן פורש מתפקיד המנכ"ל
לאחר כמעט 5 עשורים הודיע טייקון האופנה ראלף לורן כי הוא פורש מתפקידו כמנכ"ל אימפריית האופנה, שאותה ייסד וניהל. את מקומו יתפוס המנכ"ל המתחרה, סטפן לארסון, שהובא מאולד נייבי, המותג העממי של גאפ.
לורן נולד לפני 75 שנה ברובע הברונקס בניו־יורק בשם ראלף ליפשיץ למהגרים יהודים מבלארוס, ושינה את שמו בגיל 16. הוא ימשיך לכהן כיו"ר וכמנהל הקריאטיב הראשי.
תאגיד האופנה ראלף לורן ידוע בעיקר בשל חולצות הפולו הצבעוניות והקמפיינים הפרסומים המושקעים שלו. השינויים בעמדות הניהול מגיעים לאחר ירידה של קרוב ל־40% במניות במהלך השנה האחרונה, מה שהותיר את החברה עם שווי של 9.2 מיליארד דולר. הרווח הנקי ב־12 החודשים שעד מארס האחרון צנח ב־74 מיליון דולר ל־702 מיליון דולר.
לארסון, שוודי בן 41, שייכנס לתפקידו בחודש הבא, הגיע לאולד נייבי המקרטעת ב־2012 אחרי שהיה בכיר ב־H&M. הוא הצליח להחיות את המכירות של אולד נייבי באמצעות היצע של ביגוד טרנדי במחיר נמוך.

