הכתובת שוב על הקיר
קיר גרפיטי מיוחד בכיכר הבימה בת"א מחזיר את ביטויי האבל הספונטניים של "נוער הנרות" אחרי רצח רבין, ומאפשר לכם לכתוב. יש גם קיר וירטואלי ב-ynet
מיד לאחר רצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל, בליל ארבעה בנובמבר ,1995 נמלאו קירות כיכר מלכי ישראל בתל־אביב בכתובות גרפיטי. "נוער הנרות," כפי שכונה אז, ביטא על קירות הכיכר את כאבו על אובדן המנהיג ועל השבר הגדול בעם. מאז נמחקו הכתובות, הקירות נצבעו, וכיכר מלכי ישראל הפכה לכיכר רבין. לציון 20 שנה לרצח הקימו הנוער העובד ותנועות הנוער החברות בקואליציית "זוכרים את הרצח, נאבקים על הדמוקרטיה," בשיתוף "ידיעות אחרונות" ו-ynet, קיר גרפיטי בכיכר הבימה בתל אביב.
העוברים והשבים מוזמנים לבטא את דעותיהם ואת תחושותיהם. ב-ynet הוקם קיר וירטואלי שאליו יכולים הגולשים להזין את כתובת הגרפיטי שלהם, והיא תוקרן בזמן אמת על הקיר בכיכר הבימה. עצרת הזיכרון שמקיימות תנועות הנוער תיערך בכיכר רבין ביום שבת, ,31.10 בשעה 20:00.


