סלב באוויר
השף גיא פרץ, בעלי מסעדת אנדיב באשדוד מקבוצת GFB, עונה על שאלון הטיסה שלנו
¥ מאיפה חזרת לאחרונה? מארה"ב. סעודת צדקה לפדרציה היהודית בניו־ג'רזי.
¥ מה אתה תמיד אורז לטיול? ספרי בישול שלי ויינות ישראליים ייחודיים שאני מחלק כמתנות.
¥ לאן תמיד חלמת להגיע אליו? דרום־אמריקה. אבל עוד לא השתחררתי לטיול הארוך.
¥ מה המלון המועדף עליך בעולם? אינטרקונטיננטל בטיימס־סקוור בניו־יורק, אזור שאני מאוד אוהב ושאפשר להגיע ממנו בקלות לכל מקום מרכזי.
¥ איזו מסעדה מועדפת עליך? מורימוטו בניו־יורק. שף יפני מהטובים בעולם, שמפתיע בכל פעם מחדש עם תפריט טעימות וקוקטיילים מעניינים – חמוצים וחריפים. חוויה מיוחדת.
¥ איזה מאכל הכי חסר לך? אוכל מרוקאי טוב וטעים של אמא, כמו דגים חריפים.
¥ איזה קפה אתה שותה בחו"ל? אני מצטייד בשקיות של קפה נמס עלית.
¥ מצלם תמונות ומעלה לרשת? לפייסבוק. מנות של מסעדות שאני מבקר בהן וחוויות מטיולים קולינריים.
¥ הקנייה הכי טובה? אני בזבזן גדול, אז הבאתי גאדג'טים מצוינים למטבח מסין ומניו־יורק. אחת הרכישות האהובות עליי היא חליפת שף צהובה מפריז, משהו מאוד קיצוני וצעקני. יש לי אוסף של כמעט 2,000 חליפות שף מכל העולם, שבגללו דבק בי הכינוי "השף המתלבש".
¥ הקנייה הכי גרועה? חליפת שף מסין שאחרי כביסה אחת זרקתי לפח.
¥ היעד הבא? אוסטרליה.
¥ למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לעבודה. אני מכור למטבח.
¥ ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? שמעון פרס. אדם שאני מאוד אוהב לשמוע ולראות.

