סלט טונה אדומה ומנגו

מה צריך? למנה אחת

 

• 60 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות קטנות

 

• 1/2 מנגו בשל חתוך לקוביות בינוניות

 

• 3־4 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

 

• 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק

 

• 2 גבעולים של בצל ירוק קצוצים דק

 

• קורט צ'ילי אדום פיקנטי

 

• 1/4 כוס שמן זית

 

• 1 לימון סחוט

 

• קורט מלח ים אטלנטי

 

• רוטב בלסמי מצומצם

 

• מעט קרוטונים

 

 

מה עושים?

 

בקערה גדולה מערבבים את קוביות הטונה שמוכר הדגים ניקה ופילט עבורכם עם המנגו, עגבניות השרי, עשבי תיבול וצ'ילי. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון ומלח ים ומערבבים שוב. מעבירים לצלחת הגשה ומזליפים מעל נגיעות רוטב בלסמי. אפשר לפזר מעל מעט קרוטונים לפי הטעם.

 

(באדיבות שף מיכאל דרעי, מסעדת מנטון, חיפה)

 

 

ערכים תזונתיים למנה (באדיבות הדיאטנית רעות טל): 453 קלוריות, 29 גרם פחמימות, 18 גרם חלבון, 33 גרם שומן, 70 מ"ג סידן ו־5 גרם סיבים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים