רוצים להצטרף לחגיגת המכירות באינטרנט? ישראכרט תקים אתרי מכירות לעסקים קטנים
ישראכרט תקים אתר מכירות מקוון לעסקים קטנים ובינוניים. מיזם "החנות האינטרנטית שלי" מאפשר לעסק לבנות אתר מכירות ללא עלות הקמה כבדה ועם קבלת תמיכה טכנית לאורך היממה.
לדברי המנכ"ל רונן שטיין, "ישראל מובילה בפעילות סחר אלקטרוני, אבל עיקר הכסף זורם החוצה, לאתרי קניות בחו"ל. יש בארץ הרבה מיזמים עסקיים והמעבר לאינטרנט מפתה, אבל הביורוקרטיה סבוכה ויזמים רבים מתייאשים".
במיזם יוכלו בעלי עסקים להקים אתר במודל של One Stop Shop, שבו יוכלו לרשום את האתר ברשת, ולקבל פתרונות שיווק, שילוח, וכן חיבור לסליקה דרך חברת האשראי. ישראכרט לא תספק שירותים שאינם סליקה, אבל היא איגדה אותם בסלים מותאמים לחברות בגדלים שונים לפי מספר המוצרים. העלות: מ־490 שקל בחודש.
לדברי שטיין, "הקמת חנות ברשת לוקחת לרוב כמה חודשים. הפתרון שלנו מובנה על שיתופי פעולה שיצרנו תוך ניצול היתרון לגודל, לעומת בתי עסק קטנים. העלות נמוכה לאין שיעור מזו שהיו משלמים לו הקימו אתר לבד, שנאמדת באלפי שקלים".
ישראכרט תאפשר שבועיים התנסות חינם, אחריהם בעל העסק יוכל לבחור לסגור את האתר. היא תגבה עמלת סליקה של 2.3% מהמחזור, גבוה יחסית, אך לא עמלות נוספות, כמו הקמת מסוף אינטרנטי לגבייה. על בעל העסק לבחור לאתר שם, עיצוב ודרכי שילוח, ולהעלות תמונות המוצרים. אז יתחבר למערכת הסליקה של ישראכרט, ומערכת הניהול תאפשר מעקב שוטף אחר הפעילות.

