סניף המשביר בעזריאלי תל־אביב יהפוך לחנות קונספט ענקית של זארה
זארה תקים את חנות הקונספט הגדולה ביותר שלה בישראל, בשטח 2,500 מ"ר, בקניון עזריאלי בתל־אביב במקומו של סניף המשביר לצרכן שסגר את שעריו השבוע.
קבוצת עזריאלי שילמה למשביר 14.5 מיליון שקל כדמי פינוי במטרה לקבל חזרה את השטח לבעלותה. זאת כחלק מהאסטרטגיה שלה לחזק בקניון את הנוכחות של מותגי אופנה בינלאומיים. עד כה פעלה בעזריאלי חנות של זארה בשטח קטן יחסית של כ־800 מ"ר.
המתחרה, רשת מנגו מספרד, שעברה לזכיינות של בעלי פוקס, הכפילה את שטחו של סניף מנגו בקניון עזריאלי בתל אביב ל־650 מ"ר. זאת בעקבות הטרנד העולמי של מותגי האופנה הבינלאומיים לפתוח חנויות קונספט ענקיות שמציעות תחת קורת גג אחת אופנת גברים נשים וילדים. מנגו תפתח בקרוב סניף ראשון בקניון רמת אביב, שם כברפועל סניף של זארה.
במקום החנות הישנה של זארה בעזריאלי יפתח הזכיין ג'ו שוובל סניף של "סטרדיווריוס", מותג אופנה חדש לצעירים מבית זארה. בפרסומי החברה נאמר שמוצריה מיועדים "לבנות שצעירות מכדי להתלבש כמו אמא שלהן, אבל מבוגרות מספיק כדי להתלבש טרנדי".
החנויות מציעות אווירה צעירה, עם מוזיקה חזקה, ומגוון מתחלף תדיר של בגדים, נעליים, תיקים, תכשיטים ואביזרים במחירים זולים. הרשת מפעילה 887 חנויות ב־57 מדינות, במחזור של מיליארד יורו.

