בדיקת שטח: איזו תבנית הכי טובה לעוגה?

יש לסבתא יום־הולדת? הילד התנדב להביא עוגה לכיתה? גם אם אתם לא חובבי אפייה, לפעמים אין ברירה, צריך להכין עוגה! יש תבניות חד־פעמיות רבות בשוק, אך המחמירים יעדיפו את תבנית הנירוסטה, זו שידעה כמה עוגות בחייה. אז מה עדיף? יצאנו לאפות את הסוגיה.

 

מקום 1: קוקי, תבנית חד־פעמית מקרטון, 2.20 שקל (בשופרסל) - העוגה נאפתה הכי מהר, 30 דקות, אך נוצר בה סדק. התבנית יפה, זולה ומותר להשליכה לפח המיחזור.

 

 

1 | קוקי (קרטון) 30 דקות | צילום: אלי דסה
1 | קוקי (קרטון) 30 דקות | צילום: אלי דסה

 

 

מקום 2: תבנית נירוסטה ישנה שהייתה לנו בבית - העוגה נאפתה קצת יותר לאט מאשר בתבנית הקרטון, 35 דקות, אך יצאה הכי יפה ואחידה.

 

 

 

2 | נירוסטה, 35 דקות
2 | נירוסטה, 35 דקות

 

מקום 3: תבנית חד־פעמית מאלומיניום של שופרסל, 6.90 שקל ל־5 יחידות - העוגה נאפתה באותו זמן כמו בתבנית הנירוסטה, 35 דקות, אך נוצר בה סדק (זו אמנם התבנית הזולה ביותר, אך לא בהכרח הבריאה ביותר).

 

 

3 | אלומיניום, 35 דקות
3 | אלומיניום, 35 דקות

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים