בעלי "לימוזין" מגיעים למרכז עם רשת בורגר סאלון

עוד רשת המבורגרים מגיעה למרכז הארץ: הפעם לא פאסט פוד כמו ברגר קינג, אלא רשת בורגר סאלון, שבבעלות מסעדת הבשרים לימוזין מרמת־ישי. עד כה מנתה בורגר סאלון ארבעה סניפים (טבעון, זכרון־יעקב, חיפה ויקום) בבעלות מלאה, וכעת הגיעה למרכז בזכיינות.

 

לפני שבוע נפתח הסניף הראשון בזכיינות, ברמת־השרון. סניפים נוספים ייפתחו בראשל"צ (בעוד חודש וחצי), ובקניון סביונים ביהוד (בתוך חצי שנה). בעוד חודשיים וחצי ייפתח עוד סניף צפוני, קריית־אתא. העיצוב של בורגר סאלון הוא בסגנון דיינר אמריקאי, וההשקעה בכל סניף מוערכת בכמיליון שקל.

 

אמיר טלמור ורמי גינת, בעלי בורגר סאלון, הם מקימיה ובעליה של מסעדת לימוזין. אספקת הבשר של המסעדה ושל הרשת מגיעה מחוות הבקר שבבעלותם בעמק יזרעאל.

 

"ההמבורגרים ברשת עשויים מבשר טרי בלבד, שיושן באוויר הפתוח ולא עבר ואקום", אומר טלמור. "הבשר טרי ולא מהקפאה, נטחן במקום ונצלה מול עיני הסועדים. גם את הלחמניות אנחנו מתפיחים ואופים במקום והלקוח מקבל המבורגר פרימיום שלא נראה כמוהו בארץ. רמי ואני התחלנו את דרכנו כבוקרים. אנחנו חיים את עולם הבשר ומפקחים על התהליך ממש מראשיתו – משדה המרעה ועד למוצר הסופי".

 

מנות הספיישל יהיו מבורגר עם נתחי אסאדו מעל הקציצה, קציצה אשר בתוכה משולש גבינה מומס, קציצת סלמון, קציצת פרגית, המבורגר הודו נטול שומן וגם המבורגר טבעוני.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים