שתף קטע נבחר

 

ראוניץ' ניצח את פדרר - וזכה בבריסביין

שמונה ימים לפני אליפות אוסטרליה הפתוחה, הקנדי הפתיע את המדורג 3 בעולם עם 4:6, 4:6 בגמר הטורניר ונקם בו על ההפסד באותו מעמד בשנה שעברה

רוג'ר פדרר  פספס היום (א') הזדמנות לזכות בתואר ראשון לשנת 2016. המדורג 3 בעולם נוצח במפתיע על-ידי מילוש ראוניץ'  6:4, 6:4 בגמר טורניר בריסביין ורשם את ההפסד השני הקריירה מולו.

 

 

בשנה שעברה פגש "הפנומן" את ראוניץ' בדיוק באותו מעמד. אז זה נגמר בניצחון של השווייצרי - חגיגי במיוחד - משום שהיה ה-1000 שלו בקריירה.

 

מילוש ראוניץ' עם הגביע החדש (צילום: רויטרסר) (צילום: רויטרסר)
מילוש ראוניץ' עם הגביע החדש(צילום: רויטרסר)

 

רוג'ר פדרר מאוכזב (צילום: רויטרס) (צילום: רויטרס)
רוג'ר פדרר מאוכזב(צילום: רויטרס)

 

הפעם האלוף המכהן נכנע למדורג 14 תוך קצת פחות משעה וחצי, כשהוא לא מנצל את אפשרות השבירה היחידה שהייתה לו במשחק.

 

ראוניץ' לא רק שנקם בפדרר על מאורעות 2015, אלא גם זכה בתואר שמיני בקריירה ושיפר את המאזן הפרטי מולו ל-2:11. מדובר כמובן בזריקת עידוד חשובה במיוחד מבחינתו לקראת אליפות אוסטרליה הפתוחה, שתצא לדרך בעוד שמונה ימים במלבורן.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רויטרס
מילוש ראוניץ'
צילום: רויטרס
מומלצים