רימה אולברה, שפית ובעלים של מסעדת אואזיס בתל–אביב, עונה על שאלון הטיסה שלנו

¥ מאיפה חזרת לאחרונה? מהונג־קונג.

 

¥ מה את תמיד אורזת לטיול? בושם קום דה גרסון, צ'ילי חריף מהגינה וגרביים ולבנים לשבוע, השאר אני קונה שם.

 

¥ לאן תמיד חלמת להגיע? מרקש, בגלל חבר טוב שלי, שף משוודיה, שמכיר נסיך מרוקאי.

 

¥ מהו המלון המועדף עלייך בעולם? מלון אייקון בהונג־קונג, בגלל השירות, האוכל, העיצוב והמיקום. מושלם.

 

¥ איזו מסעדה מועדפת עלייך? דה פרנצ'סקו ברומא — מסעדה ותיקה של כמה דורות.

 

¥ איזה מאכל הכי חסר לך כשאת בטיול? כלום.

 

¥ איזה קפה את שותה בחו"ל? אני לא שותה קפה משום סוג.

 

¥ את מצלמת תמונות ומעלה לרשת? בעיקר של מנות אוכל, לאינסטגרם (oasistlv).

 

¥ הקנייה הכי טובה? ניירות זהב שמוכרים כאביזרים לכסות את פסלי הבודהא, ואני משתמשת בהם כקישוטים לדיזרטים.

 

¥ הקנייה הכי גרועה? נקניקים שקניתי בשדה התעופה של רומא בחג, הכל היה סגור, ובסוף הם הגיעו לזבל.

 

¥ היעד הבא? רומא.

 

¥ למה את הכי מתגעגעת בארץ כשאת בטיול? לחתולים שלי, מחכים לי בבית שבעה חתולים.

 

¥ ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד דורותי פרקר, סופרת אמריקאית סנסציונית.

 

חבצלת דמארי

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים