רימה אולברה, שפית ובעלים של מסעדת אואזיס בתל–אביב, עונה על שאלון הטיסה שלנו
¥ מאיפה חזרת לאחרונה? מהונג־קונג.
¥ מה את תמיד אורזת לטיול? בושם קום דה גרסון, צ'ילי חריף מהגינה וגרביים ולבנים לשבוע, השאר אני קונה שם.
¥ לאן תמיד חלמת להגיע? מרקש, בגלל חבר טוב שלי, שף משוודיה, שמכיר נסיך מרוקאי.
¥ מהו המלון המועדף עלייך בעולם? מלון אייקון בהונג־קונג, בגלל השירות, האוכל, העיצוב והמיקום. מושלם.
¥ איזו מסעדה מועדפת עלייך? דה פרנצ'סקו ברומא — מסעדה ותיקה של כמה דורות.
¥ איזה מאכל הכי חסר לך כשאת בטיול? כלום.
¥ איזה קפה את שותה בחו"ל? אני לא שותה קפה משום סוג.
¥ את מצלמת תמונות ומעלה לרשת? בעיקר של מנות אוכל, לאינסטגרם (oasistlv).
¥ הקנייה הכי טובה? ניירות זהב שמוכרים כאביזרים לכסות את פסלי הבודהא, ואני משתמשת בהם כקישוטים לדיזרטים.
¥ הקנייה הכי גרועה? נקניקים שקניתי בשדה התעופה של רומא בחג, הכל היה סגור, ובסוף הם הגיעו לזבל.
¥ היעד הבא? רומא.
¥ למה את הכי מתגעגעת בארץ כשאת בטיול? לחתולים שלי, מחכים לי בבית שבעה חתולים.
¥ ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד דורותי פרקר, סופרת אמריקאית סנסציונית.
חבצלת דמארי

