גריל: האחות הקטנה של 206
• בשכונת צהלה, בין תל־אביב לרמת־השרון, שוכן כבר שנים מוסד קולינרי שהוא מוקד עלייה לרגל: מסעדת 206 המיתולוגית. והנה, אחרי שנים של פעילות, נולדה ל־206 אחות קטנה, במתחם המסעדות והבילויים של פתח־תקווה.
הקונספט נשאר זהה למסעדה־האם: שיפודים ודגים בעיקריות, מאזטים וחומוס לראשונות, ולצידן גם מנות חדשות ויצירתיות כמו קציצות עדשים על קינואה וקרפצ'יו סלק (לטובת הטבעונים שמשום מה נקלעו למקום).
אבל לפני הכל, 206 היא מקום שפותחים בו שולחן. עם פיתות חמימות שקשה להפסיק לטרוף ולצידן צלוחיות קטנות ומפנקות (חמישה סלטים ב־30 שקל): טחינה, פלאפל, סלט טורקי, סלט טבולה וכרובית בטחינה. והכל טרי עד מאוד ומסביר איך 206 שומרת כבר שנים על קהל לקוחות נאמן שחוזר וחוזר.
מפתה לאכול לנצח את ערכת הסלטים השווה, אבל כדאי להפסיק לטובת השלב הבא. העיקריות של 206 מורכבות מכמה רמות מחירים, מ־35 שקל (לארוחת חומוס) דרך 45 שקל (כבדי עוף, לבבות), 55 שקל (קבב, פרגית), ועד 95 שקל לסטייק אנטרקוט. יושבי הבר יכולים להתפנק עם מנות בפיתה — מפלאפל ועד שיפוד אנטרקוט (15־40 שקל). באגף הדגים תמצאו סלמון בגריל או פילה דניס, ויש גם שורת ארוחות לילדים (ספגטי, שניצלונים, או שיפוד עם תוספת, כולל שתייה וגלידה ב־35 שקלים).
• 206 גריל בר. השחם 30, פתח־תקווה. טלפון: 8206* שלוחה 3. פתוח כל השבוע מ־11:00 עד חצות

