גאליס חוזרת למסך הגדול

סדרת הנוער האהובה מגיעה שוב לבתי־הקולנוע • "גאליס - קונקט", הסרט השני בסדרה בדרך

הסדרה "גאליס", שסיימה אתמול את עונתה השישית, ממשיכה לשבור שיאים. אחרי ההצלחה הגדולה של הסרט הראשון, "גאליס — המסע לאסטרה", בהשתתפות כוכבי הסדרה, בו צפו יותר מרבע מיליון צופים, ייצא לקראת חופשת הפסח (ב־14 באפריל) הסרט השני: "גאליס – קונקט".

 

ב"גאליס קונקט" מככבים תובל שפיר, אליאנה תדהר, דניאל מורשת, דניאל גד, שירן סנדל ונוה צור, ולצידם עפר שכטר ורותם סלע. במרכז הסרט מקבל "יונתן", אחרי מלחמות בלתי פוסקות בכוחות הרוע, הצעה חד־פעמית לעבור לעולם שכולו כיף — עולם שבו כל אחד חופשי לעשות רק את מה שהוא רוצה, אבל כשהוא מגיע לשם, לא ברור אם הוא הגיע לגן עדן או לגיהינום.

 

על התסריט חתומה הקולנוענית שירלי מושיוף ("איש חשוב מאוד") והבמאי הוא אסף קורמן, שחתום על הסרט המרגש "את לי לילה". את הסרט הפיקו חברת "דורי מדיה פארן", וערוץ הילדים בשיתוף עם סרטי "יונייטד קינג" שאחראים גם להפצתו.

 

הסדרה "גאליס", שמשודרת מזה ארבע עונות בערוץ הילדים של HOT, היא הסדרה הנצפית ביותר בקרב ילדים ובני נוער, ושוברת גם את שיאי הצפייה ב־VOD.  

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים