אחרי 6 שנים של היעדרות: ברגר קינג פתחה מחדש סניף ראשון בתל־אביב

רשת ההמבורגרים ברגר קינג, שעזבה את ישראל לפני 6 שנים, פתחה אתמול מחדש סניף ראשון בארץ, בכיכר רבין בתל־אביב.

 

בעלי הזיכיון החדשים הם פייר בסניני, בתו שרה וחתנו סטיב בן שימול, שעלו לארץ מצרפת בעקבות ההשקעה ברשת. שותף נוסף הוא פייר ברוך, אף הוא יהודי צרפתי. מנהל התפעול של הרשת בישראל הוא ערן גרשון.

 

כפי שפורסם ב"ממון", היזמים מתכוונים לפתוח סניף חדש כל שבועיים. הסניפים הבאים יהיו בדיזנגוף סנטר, ברמת החייל ובקניון עזריאלי בתל־אביב. בתוך חמש שנים אמורים לקום 50 סניפים ברחבי הארץ בהשקעה של 125 מיליון שקל וללא זכיינים.

 

את ההמבורגרים מייצר עבור הרשת מפעל טירת־צבי, ושיטת ההכנה היא בצלייה במתקן מיוחד. מחיר ארוחת "וופר" (המבורגר, צ'יפס ושתייה) הוא 41.90 שקל.

 

"מחקרי שוק שערכנו העלו כי ישראל היא שוק חזק ובעל פוטנציאל גדול מפני שהישראלים אוהבים קונספטים חדשים ואוהבים המבורגרים", אמר בן שימול. "התאמנו את התפריט לארץ ושמנו דגש על מגוון של מוצרי עוף וסלטים כי הישראלים אוהבים אוכל בריא ועוף".

 

ברגר קינג היא רשת המזון המהיר השנייה בגודלה בעולם והיא פותחת 1,000 סניפים חדשים בשנה. הרשת בישראל היא הראשונה מחוץ לארה"ב שכל סניפיה מעוצבים בקונספט החדש בסגנון דיינר אמריקאי.

 

ברגר קינג נכנסה לישראל בשנות ה‭90־‬ בשותפות של משולם ריקליס עם יאיר חסון. ב־2003 הועברה הבעלות לידי האחים אורגד מרשת בורגראנץ', אך‬ ב־2010 החליטו האחים לוותר על ברגר קינג בגלל דמי הזיכיון הגבוהים ששולמו לרשת העולמית, והרשת עזבה את הארץ.‭

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים