מכבי ת"א מתלבטת לגבי שון ג'יימס
שחרורו המהיר של הסנטר מאולימפיאקוס מעורר בקבוצה תהיות
במכבי ת"א אמנם מייחסים את ההפסד ללובליאנה, השלישי ברציפות ביורוקאפ, לפציעות הרבות בסגל, אך בד בבד גם תוהים אם ניתן להציל את העונה הזו. כבר מחר (20.10) מצפה לקבוצה משחק חוץ לא פשוט מול השלישית בטבלה, מכבי חיפה, שתחפש נקמה על ההפסד הדחוק לצהובים ברבע גמר הגביע.
במכבי מתלבטים אם להחתים את הסנטר שון ג'יימס שיתחיל להתאמן היום בקבוצה. במכבי מוטרדים מכך שהשחקן שוחרר מאולימפיאקוס בתום תקופה קצרה. בתוך כך, פנאתינייקוס ניסתה לצרף את טרבור אמבקווה אך מכבי סירבה לשחררו.
הבכורה של סדריק סימונס שלשום הייתה מאכזבת למדי. השחקן שחזר מהשבתה בת 14 חודשים עדיין לא נראה כשיר לגמרי. עם חזרתו של אמבקווה, סימונס איננו צפוי לקבל דקות משחק.
"אתה יכול לשחק?", צעק המאמן ז'אן טבק לעברו של סימונס במהלך המשחק. בכלל, שאגותיו של טבק שנשמעו גם בפסקי הזמן מול לובליאנה מפריעות לחלק מהשחקנים.
עוד מחר, (18.15) בני הרצליה, הרביעית בטבלה, תארח את הפועל ת"א הבלתי יציבה.
מכבי חיפה. וויל גרייבס ורג'ינלד באקנר החלימו מפציעות וישחקו מול מכבי ת"א. (איתן גליקמן)
אליפות העולם לנוער. נציג פיב"א הבוחן את מועמדותה של ישראל לאירוח אליפות העולם עד גיל 19 בקיץ 2017, ביקר בהיכל בחולון ויבדוק היום את היכל קבוצת שלמה בת"א. (רפאל נאה)
מכבי אשדוד. שלושה נציגים מהקבוצה קטפו את תארי נבחרי החודש של מינהלת הליגה. צ'רלס תומאס נבחר לשחקן המצטיין, יהונתן שולדבראנד לישראלי המצטיין וצביקה שרף למאמן המצטיין.
יורוליג. בבית 6, ברצלונה ספגה הפסד רביעי בשישה משחקים בשלב הטופ 16, 74:70 לבאמברג הגרמנית. הרבו לבאמברג: סטרלינקס 16, מילר 15. לברצלונה: ג’סטין דולמן 19. בית 5: צדביטה ‑ פנאתינאייקוס 78:60. דרושפאקה ‑ הכוכב האדום 66:69. קאזאן - קובאן 82:64 (רפאל נאה)
נשים: רכש יוקרתי והפסד מאכזב לאשדוד
מכבי אשדוד אמנם צירפה אתמול את קארה ברקסטון (32, 1.98) בעלת הופעה במשחק האולסטאר, אך על הפרקט ספגה הפסד 67:52 לבנות הרצליה שעלו על חשבונן למקום השני. הרבו להרצליה: תומאס 20, בנט 16, המפטון 14, סנואו 12 (13 ריבאונדים). הרבו לאשדוד: קלארק 12, דורון 9.
אליצור חולון ניצחה 61:80 את הפועל פ"ת בקרב תחתית בין שתי האחרונות. מכבי רמת־חן הביסה 62:83 את רמת־השרון וממשיכה להוליך את הטבלה. במשחק נוסף הפועל ראשל"צ ניצחה 73:84 את אס"א ירושלים. (רענן וייס)

