שנה אחרי האקזיט הענקי: פאנאיה מגייסת עובדים
שנה אחרי האקזיט של 230 מיליון דולר, פאנאיה מתרחבת. בפברואר 2015 נרכשה החברה, שפיתחה תוכנה מקוונת לניהול שינויים ובדיקות איכות ביישומים ארגוניים, על ידי ענקית המחשוב ההודית אינפוסיס, ומשרדי החברה הפכו למרכז הפיתוח הישראלי.
אך בניגוד למה שלעיתים קורה לאחר רכישות של ענקיות זרות, אינפוסיס איפשרה לפאנאיה לשמור על עצמאות מלאה: הפיתוח, המכירות והשיווק נותרו עצמאיים, וגם השם נשאר. לאחרונה עברה החברה מרעננה להוד השרון, וכעת עוברת תהליך גדילה ומגייסת 50 עובדים, כולל אנשי פיתוח ומכירות. כיום מונה החברה 160 עובדים בארץ ו־40 בחו"ל.
"אני לא מכיר חברות כמו אינפוסיס, שמחליטות לא לעשות אינטגרציה מלאה של החברה שרכשו. הם הבינו שאין סיבה לא להשאיר אותנו בדיוק כמו שאנחנו", אמר דורון גרסטל, מנכ"ל פאנאיה. "הם לא עושים זאת מטעמי ציונות, אלא כי אנחנו נותנים להם משהו שהם לא מסוגלים לעשות בעצמם".
זהו שינוי כיוון עבור פאנאיה, שב־2013 נקלעה למשבר והצטמצמה. ב־2014 הגיע גרסטל במטרה להחזיר את החברה למסלול.