בועות: הצטרפתן כבר לקמפיין "ברוך שעשני אישה"?

• דסק יום האישה הבינלאומי של "בועות" מדווח על מיזם חברתי של תנועת ויצו, רשת תמנון וקניוני עופר תחת כותרת "ברוך שעשני אישה". במסגרת הפעילות יצולמו מפורסמים לבושים בחולצות עם הכיתוב בעיצוב של ליאת עיואן. לקמפיין התגייסו עשרות נשים מובילות, בהן השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל, שרת התרבות והספורט מירי רגב, ראש עיריית נתניה מרים פיירברג, אורנה בנאי, דנה ברגר, קורין גדעון, ליהיא לפיד, מירי נבו ורונה רמון. החולצות יימכרו בתמנון ובקניוני עופר, וכל ההכנסות יוקדשו לפרויקטים לטיפול ולקידום נשים של ויצו, בראשות גילה אושרת. צל"ש מ"בועות".

 

גל אלי
גל אלי

 

• יום רביעי הקרוב, סינמטק ת"א, כנס במסגרת פסטיבל States of Minds לסרטים אמריקאיים עצמאיים שיעסוק בתפקיד הניו־מדיה והטכנולוגיה בקמפיין הבחירות לנשיאות בארה"ב. מומחים מארה"ב בתחומי התקשורת הדיגיטלית, מדיה וניתוח מידע יציגו כלים ושיטות לביצוע קמפיינים דיגיטליים. בין המרצים: מארק מלמן נשיא ומנכ"ל קבוצת המחקר מלמן ולשעבר יועץ של יאיר לפיד, וקרלוס רוייג' סגן נשיא בכיר בחברת התקשורת והפרסום Subject Matter.

 

• ילדי תסמותק, בעלי תסמונת דאון, הם ילדים רגישים, שמחים וטהורים. בכל שנה ננטשים עם לידתם כעשרה מהם. לקראת יום תסמונת הדאון הבינלאומי הופקו שיר חדש וקליפ מרגש בביצוע שמוליק קלוסקי שגם כתב והלחין, עם ילדי תסמותק. צפו בקליפ באפליקציה של "ידיעות אחרונות".

 

• השמש של פרג' שקורעת את הים נכנסה לפנתיאון ב"שיר הפרחה" של עפרה חזה שכתב אסי דיין. עכשיו הגיע הזמן של תערוכה לזכרו של אמן הצילום המיתולוגי סמי פרג' שתתקיים ב־7 במארס בהיכל התרבות פ"ת במלאת שנה למותו. את התערוכה יזמו רעייתו טאניה וילדיו סיון, סימה וסלי, בשיתוף אגף התרבות בעירייה. בתערוכה יוצגו יותר מ־100 תמונות מארכיון הצילומים הנדיר של פרג', כולל נחיתת סאדאת בישראל והגעת חטופי אנטבה. בימים אלו מקים בנו סיון גלריה בסטודיו במושב נווה־ירק, שבה תהיה תערוכה קבועה.

 

• לא רק גולברי. דסק האופנה שלנו מדווח על מהפך ברשת ההלבשה התחתונה הצרפתית ETAM. לאחר כמעט עשור שבו הובילה הדוגמנית הרוסיה נטליה וודינובה (34) את המותג, החליטה הרשת להחתים כפרזנטורית את הדוגמנית הליטאית אדיטה וילקיויצ'טה בת ה־27, שנחשבת לאחד השמות הלוהטים בענף. ברקורד של וילקיויצ'טה נמצאים קמפיינים לתיקי באלי, הלבשה תחתונה של קלווין קליין ובושם של בולגרי. לא רע.

 

 

• הקאמרי לבש חג לפרמיירה של מחזמר "סיפור הפרברים" מול חברי אגודת התיאטרון. על הדרך ציין המחזמר 60 שנה לעלייתו בברודוויי ובין הבאים היו רם כספי, עליזה יפו, אורלי דנקנר ובתה דנה, עו"ד ברוריה לקנר שבנה אמיר הוא המנהל מוזיקלי של המחזמר, גבי לסט, אלי יונס, סמי סגול, איזי בורוביץ', המפיק ירון פלד וחגית חושן קורן. הסתובבו מרוצים: יו"ר אגודת הידידים ליאורה עופר, שהודתה ליו"ר הוועד המנהל של הקאמרי עופר שחל, מנכ"ל הקאמרי נעם סמל והבמאי צדי צרפתי.

 

 

ישראל קטורזה, אבא לילדה הלוקה בצליאק, הגיע לסיור שאירח ציון בלס מנכ"ל שטראוס ישראל במפעל הממתקים של עלית בנצרת־עילית. על הפרק: פס ייצור חדש לממתקים ללא גלוטן, כולל פסק זמן.

 

 

ענת לוי מנכ"לית יקב הרי גליל אירחה 13 שפים ובכירי ענף המסעדנות בתערוכת קולורפוד וויין של דן לב לרגל הוצאתו לדרך של יין "חברים". באו לטעום: יובל בן נריה, דיוויד פרנקל, יוסי שטרית, ארז קומורובסקי, ניקולא חינוואי ואיציק המל.

 

דרור אשל מנכ"ל הגלידות של פלדמן ושי שלו מבעלי החברה ומנהל השיווק אירחו מאות מעובדי החברה ולקוחותיה באירוע פתיחת עונת הגלידות

 

• מנכ"לית חדשה לעמותת עלם לנוער בסיכון: ענבל דור קרבל תחליף את אפרת שפרוט, המנכ"לית היוצאת

 

• ד"ר אירינה צווקר מונתה למנהלת היחידה לאשפוז יום בביה"ח לוינשטיין

 

• דודי מנטין, מנכ"ל רשת ריקושט: "ממליץ על מסעדת קווטרו של השף אביב משה בת"א. כל המנות במסעדה פשוט מעולות ומה שמייחד אותן הן הפרזנטציה המיוחדת וההגשה המקורית".

 

• "אולי אנחנו לא ראויים למדי הקאבס" (ג'יי.אר סמית' יורה)

 

• Safe-T וטלדור עורכות כנס אבטחת מידע למגזר הבריאותי ב־2 במארס

 

שרון כהן־שיק מונתה למנהלת משאבי אנוש בקליל

 

כרמית דותן מונתה למנכ"לית חוליו של גוליבר

 

אייל פישמן, יעל פישמן וחן פלינט השיקו סניף Accessorize London בשבעת הכוכבים בהרצליה

 

שרון עמירה מונה לחתם ראשי בהכשרה ביטוח

 

עודד פלשניצקי מונה למנהל המכירות של המחשבים הניידים של סמסונג בקבוצת חיון

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים