יומן חו"ל: גרמניה, דנמרק, ושוב גרמניה

• תערוכת מכוניות בשטוטגרט

 

שטוטגרט, 17־20 במארס: רטרו־קלאסיק - התערוכה הגדולה ביותר באירופה למכוניות קלאסיות, לאוהבי מכוניות. מכוניות ענתיקות ומכוניות מאמצע שנות ה־50, כמו גם מכוניות קלאסיות שהוצאה להם גרסת רטרו. בתערוכה אגפים למכוניות קלאסיות מיוחדות מכמה ארצות.

 

www.retro-classics.de

 

 

• לגולנד בדנמרק

 

לגולנד בדנמרק | צילום: שאטרסטוק
לגולנד בדנמרק | צילום: שאטרסטוק

 

 

דנמרק, בילונד, 19 במארס: הפתיחה השנתית הרשמית של פארק השעשועים לגולנד - הגדול והמרהיב בעולם, המורכב מעשרות מיליוני אבני לגו, ובו גם גן שעשועים, נופי טבע, עיירות, רכבות, בעלי חיים, טילים ומתקני שעשועים רבים. כניסה: כ־220 שקל למבוגר. יש הנחות לילדים.

 

www.legoland.dk/en

 

 

• פסטיבל אמנות בפרנקפורט

 

פרנקפורט, 18 במארס עד 10 באפריל: דיפמס - פסטיבל עממי המתקיים מאז המאה ה־14, אז היו מגיעים תושבי האזור לשוק המקומי כדי למכור את תוצרתם, ובכלל זה עבודות אמנות. זהו הפסטיבל העממי הגדול ביותר בחבל הריין־מיין, המבשר את בוא האביב, עם עשרות דוכנים של עבודות אמנות, אוכל ושתייה, פארק שעשועים וגם זיקוקים בלילה.

 

 http://goo.gl/r3tMyg

 

 

פסטיבל אמנות בפרנקפורט | צילום: שאטרסטוק
פסטיבל אמנות בפרנקפורט | צילום: שאטרסטוק

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים