בני יהודה: אברמוב החליט לרכוש

איש העסקים ברק אברמוב סיים את בדיקת הנאותות בבני־יהודה והחליט לרכוש את הקבוצה ממשה דמאיו. כבר עכשיו ברור שהתקציב לעונה הבאה יגדל ויעמוד על כ־16 מיליון שקל.

 

אברמוב מתכוון לחזק את הקבוצה, וינסה להשאיר את פדרו גלבאן. עתידו של המאמן יוסי מזרחי נמצא תחת סימן שאלה גדול, והמועמדים לאמן את הקבוצה בעונה הבאה הם יובל נעים, אריק בנאדו ופרדי דוד. (דוד נתן)

 

מכבי חיפה: המהפכה בדרך

 

אכזבה גדולה מאוד במכבי חיפה בעקבות התבוסה 3:0 להפועל רעננה. למרות שבמועדון מקווים עדיין להשיג כרטיס לאירופה, בחיפה מתכננים כבר את המהפכה בסגל, כאשר לפחות 7 שחקנים יעזבו בקיץ. מעמדו של השוער ולדימיר סטויקוביץ' התערער ולא בטוח שימשיך. בחיפה התקבלה החלטה לצרף לצוות המקצועי מאמן נוסף, שיעבוד כנראה מתחת לרוני לוי. אחד המועמדים להגיע הוא אלון חזן, המאמן הזמני של הנבחרת. (שמעון אלבז)

 

הפועל חיפה. בתום פגישה עם הבעלים יואב כץ הוחלט על חזרתו של אפרים גבאי לתפקיד המנכ"ל. גבאי היה מושעה מאז הדרבי בסיבוב הראשון, לאחר שהתעמת עם טל בנין. (מיקי שורץ)

 

ליגה לאומית: הקפיצה של הרצליה

 

המחזור ה־29 בלאומית הושלם אתמול, והמרוויחה הגדולה היא מכבי הרצליה, שניצחה 0:2 את קריית־גת וטיפסה מהמקום ה־12 ל־5.

 

מכבי הרצליה – קריית־גת 0:2. הבקיעו: ג'ורדן פושה (13), שימי אלמלם (51). קריית־גת, שנפרדה מהמאמן ארז בנודיס, הרימה כנראה ידיים והיא בדרך לליגה א'. שפט קובי לחם הכהן, הרצליה.

 

הפועל ר"ג – מכבי יבנה 1:1. לר"ג: דידייה ברוסו (70). ליבנה: דיאן באביץ' (53). ישראל ראש מר"ג ראה אדום שלישי העונה. שפט אוהד אסולין, ר"ג.

 

נצרת־עילית – בני־לוד 0:0. שפט עידן לייבה, גרין. (דוד נתן)

 

נמוכות. השלמה, ליגה א': כפר־שלם – הכח־עמידר 0:5. ליגה ב': עירוני יפיע – שפירא חיפה 1:0. (גיא גולדפרב)

 

צילום : ידיעות אחרונות
צילום : ידיעות אחרונות

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים