בועות: צחי ארבוב גומר את זה בטוב
• כפי שפירסמנו כאן לא מזמן, צחי ארבוב ואשתו שני לוי החליטו על הפרדת כוחות אחרי פחות משנה של נישואים. אבל כמו ששר פעם שימי תבורי, אם זה ייגמר, נגמור את זה יפה. מקורות המקורבים לבני הזוג מספרים כי ארבוב, בעלי אקרו נדל"ן וגם יהלומן, החליט כעת לרכוש דירה לרעייתו לשעבר בגוש הגדול בת"א. יפה מצידו.
• אילן בן דב הגיע עם ילדיו לקריאת המגילה בבית הכנסת בכפר־שמריהו. גם יאיר המבורגר ואלי טביב.
• דסק הנדל"ן שלנו מדווח כי הטניסאי לשעבר אנדי רם רכש דירה בפרויקט EDEN TOWER בבת־ים. הוא יקבל 4 חדרים בקומה ה־17 במגדל, בשטח של 108 מ"ר ומרפסת 14 מ"ר עם נוף פתוח לים. כמה שילם, אתם רוצים לדעת? בסביבות 1.95 מיליון שקל, כולל ליווי אישי מהמנכ"ל רו"ח עדי דנה.
• מקורותינו בענף האופנה מספרים כי אביגיל אלפטוב, דוגמנית, סייפת ונערת ישראל לשנת 2015, קטפה את הקמפיין של רשת דפנה לוינסון HDL. אלפטוב, בת 20 מעכו, היא חיילת ועד לאחרונה בת זוגו של סהר מאנה, בנו של רוני מאנה. עצות טובות היא בוודאי קיבלה מג'ני צרוואני.
• גולן שרמן, מנהל אגף בנקאות קמעונאית בבנק הפועלים, אירח את ראש עיריית אילת מאיר יצחק הלוי באירוע פתיחת הוותיקיאדה, נופש ללקוחות ותיקים. זהב.
• דוניצה תקשורת קיבל את תקציבי GeekCon, Lighthouse וחברת הפינטק הישראלית Tipalti
• אלדד שמעון שינפלד מונה לראש תחום נדל"ן ב־CRP, זרוע ההשקעות בנדל"ן בחו"ל של Colmex
• עו"ד יהודה רוה ירצה בכנס הארצי של איגוד מהנדסי הערים שייערך מחר באילת
• בזמן שהתלבטתם באיזו תחפושת לבחור, בכירי וזכייני רשת BBB טסו לברלין לחנוך סניף בעיר הגרמנית. 60 איש החתימו דרכונים בשדה, כולל אהובה תורג'מן ורון שולמן מבעלי הרשת, מורן פלשנר סמנכ"ל השיווק והשף אילן פנחס.
• ואת הדרך מגרמניה לפה עשתה משלחת בכירים מעיריית דיסלדורף, במסגרת שיתוף פעולה בתחום החינוך עם עיריית חיפה. בראש המשלחת עומד ראש העיר תומאס גייזל, שלקח את החברים לביקור בהנקל סוד ישראל בנתניה. בקבלת פנים: ראש העיר מרים פיירברג־איכר, סגנה אלי דלל, נשיא הנקל סוד שמואל נזנין ומנהלי החטיבות העסקיות.
• דסק המדיה של "בועות" מדווח כי הסדרה הדוקומנטרית המצליחה "DarkNet", שיצר איש העסקים מתי כוכבי, מקבלת עונה שנייה ברשת הטלוויזיה האמריקאית ShowTime. דרך כוכבו.
בקטנה
• השף שאול בן אדרת מארח היום בתרנגול הכחול בת"א שפים מובילים מיוון שירכיבו תפריט מיוחד בשיתוף עם השגרירות בישראל
• הגלריה בעפולה נפתחה מחדש עם התערוכה "בקרוב תעבור פה רכבת" בהשתתפות ראש העיר יצחק מירון
• ניר פוזנר מונה למנכ"ל חברת מרכבים
• ד"ר יאסר חוג'יראת מונה למנכ"ל חברת אלפנאר (חל"צ)
• הרב חגי לונדין מונה לדיקן בנים במכללת חמדת הדרום האקדמית לחינוך בשדות נגב
• דוד נחמני מונה ליו"ר ארגון הקבלנים והבונים מחוז דן
• נשיא המדינה ראובן ריבלין ישתתף מחר בכנס כנרת השני לחינוך במכללה האקדמית כנרת, עם הרבנית עדינה בר שלום וחתן פרס נובל פרופ' אהרן צ'חנובר
• ח"כ איילת נחמיאס ורבין וח"כ אלי כהן יובילו היום את כנס "הבורסה הישראלית בסימן חוזרים הביתה" בהשתתפות שר האוצר משה כחלון
• חברת "זכותי" בראשות המנכ"ל אלון אהרונוב חגגה את פורים במועדון Evento בת"א עם שגיב פרידמן