אהבה של אמא

חמש שנים אחרי האלבום הקודם, זהבה בן משחררת שיר ראשון מדיסק חדש, ומנסה להתרגל לעובדה שבנה בן יחגוג בקרוב 18: "בשנה הבאה הוא מתגייס ורוצה קרבי, ואני כבר מתחילה לדאוג"

חמש שנים עברו מאז שזהבה בן הוציאה את האלבום האחרון שלה. בינתיים היא יצאה לסיבוב הופעות מצליח עם מרגול וגם חוותה תוכנית ריאליטי ראשונה, "חי בלה לה לנד". לא מזמן חזרה לאולפן ועכשיו היא מגיעה עם סינגל חדש, "יש מי שאוהב אותי", מתוך אלבום קרוב שצפוי לצאת בקיץ.

 

את השיר כתב והלחין טל שגב, שקיבל פנייה ממנהלה של זהבה, אריק לוי. "הוא סיפר לי שהם עובדים על אלבום חדש, שבו משתתפים יוצרים כמו דקלה, עדי לאון ויוסי גיספן", אומר שגב, "וביקש שאכתוב בלדה מרגשת כי זה מה שזהבה מחפשת. כתבתי משהו, וזהבה באה להקשיב ואמרה שזה פחות הכיוון שלה. הכנות שלה דרבנה אותי, ומיהרתי לשלוח לה שיר נוסף, שהיא אהבה ולקחה להקליט".

 

"אני לא תמיד מתחברת ללחנים, לוקח לי זמן", מסבירה זהבה, "ולשיר החדש ששגב שלח מאוד התחברתי. הרבה פעמים אני פשוט מרגישה את השיר, יודעת אם הוא ידבר אל הקהל שלי, וזה לגמרי מה שקורה. בדרך כלל אני צודקת, אבל לא תמיד. לכל שיר יש את המזל שלו, או את טיפת המזל שלו".

 

לא יפה שאנחנו מחכים חמש שנים לאלבום חדש שלך.

 

טל שגב
טל שגב

 

"הייתה תקופה שבה הייתי לבד, ללא מנהל, עד שהכרתי את אריק, שאני איתו כבר שלוש שנים. התרכזתי במופע המשותף עם מרגול, וחשבנו שעכשיו הגיע הזמן לדיסק חדש. מבחינתי, האלבום הקרוב יהיה מרגש כי באמת עבר הרבה זמן. ממש עוד לידה. אני גם חושבת שיש כמה הפתעות שהקהל יאהב, כמו למשל השיר עם דיקלה".

 

המופע עם מרגול, בינתיים, בהקפאה. "נתתי את הנשמה שלי שם וגם היא. שתינו מאוד נהנינו וזה הצליח. חבל שהוא נעצר, אבל צריך לשאול אותה על כך, לא אותי. הלוואי שזה ימשיך. אנחנו במשא ומתן איתה, ויש סיכוי גדול שזה יקרה".

 

עברת שנים פחות טובות כלכלית. מה המצב עכשיו?

 

"אני תמיד עם הרגליים על הקרקע, גם כשהיה לי פחות טוב. אני קמה בריאה, תודה לבורא עולם, מאושרת בלב ועשירה שם. כסף אף פעם לא עשה אותי, לא הנחה אותי, ולא יעשה אותי. אני מייחסת הרבה יותר חשיבות לזה שעברתי עכשיו סיבוב יפה עם האנדלוסית — שמונה קונצרטים. זה היה מאוד חזק מבחינתי".

 

הבן שלה, בן, יהיה בן 18 ביוני הקרוב. "בשנה הבאה הוא מתגייס ורוצה קרבי. אני כבר מתחילה לדאוג. ככה זה, אהבה של אמא".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים