בועות: שירז טל נבחרה להיות הפרזנטורית של הגרה
• איילת זורר, לידיעתך. שירז טל, שחגגה לא מזמן יום הולדת 41, נבחרה להיות הפרזנטורית החדשה של בית האופנה הגרה. "שירז מהווה סמל לנשיות, עוצמה והצלחה", נימקו בהגרה. טל ילדה את בתה השנייה לפני פחות משנה ומג'נגלת בהצלחה בין האמהות, דוגמנות וגם עסק שבבעלותה להפקת אירועים. בנוסף, החלה ללמוד לאחרונה לקראת תואר במדעי ההתנהגות.
• בשיאה של סערת העגבניות שיצרה בראיון ל"ממון", התייצבה רעיה שטראוס במוזיאון קיבוץ לוחמי־הגטאות, שהיא אחת התורמים הקבועים לפעילותו, כמארחת של הכינוס השני של מועדון רוח הגליל. המועדון הוקם בעזרתה של שטראוס ובסיוע של מכון ראות. היו: מיכאל אילוז מנכ”ל טבע נאות, פיני קמרי מנכ”ל זוגלובק וד”ר מסעד ברהום, מנכ"ל בית החולים בנהריה.
• יוני פארן, מנכ"ל חברת ההפקות דורי מדיה פארן, ערך ביום שישי בצהריים הקרנה חגיגית לסרט החדש "גאליס קונקט" בסינמה סיטי ראשון־לציון. פירגנו: נדב פלטי, יואב צפיר, הילי חורב קסוטו, יואב הלדמן, מירית טובי ומורן מאור בן ציון, אליאנה תדהר, תובל שפיר, עופר שכטר, דניאל מורשת, שירן סנדל ודניאל גד.
• ואילו אנשי עסקים רבים מתחומי הנדל"ן, הקמעונאות ושוק ההון הגיעו לאירוע ההשקה של עזריאלי שרונה. דנה עזריאלי, יו"ר קבוצת עזריאלי, חשפה בפני האורחים מגדל ייחודי שיתנשא לגובה של 61 קומות. בין האורחים נצפו האדריכל פרופ' משה צור ממתכנני הפרויקט, אנדרו חורש, ראובן אבלגון וצחי סולטן. את הצחוקים סיפק אסי כהן שהופיע בדמותו של "שאולי".
• עופר גנזי ושלמה בוסקילה חגגו את השקת הקמפיין החדש של גלי שבו מככבים בני משפחה של סלבס. לאירוע בווילת דלל בנווה צדק הגיעו גם הפרזנטורים עם בני משפחותיהם המפורסמים יותר: גלית גוטמן והבת אמה, שירלי בוגנים והאחות נופר, הבלוגרית מיכל עזר (אחותו של אסי עזר), ודיוויד ואליה נרקיס, הבנים של ליאור נרקיס.
• דני איטליאנו מנכ"ל פרארי־מזראטי ישראל הזמין את חברי המועדון היוקרתי של פרארי ישראל להרמת כוסית לקראת הפסח. הרימו לחיים: עמוס לוזון, יעקב לוזון, משה נור, רפי קלינה, דוד לוקסמבורג וגיל ביילין.
• גאווה ישראלית: מעצבי שמלות הכלה הישראלים ענבל דרור, ברטה, אלון ליבנה ומירה צווילינגר נבחרו על ידי "הניו־יורק טיימס" לרשימה יוקרתית של המעצבים שמובילים את "הטרנד הסקסי בעיצוב שמלות כלה בקרב נשות ניו־יורק". "הסגנון הסקסי", נכתב בעיתון, "מגיע מהמקורות הים תיכוניים".
• וברכות לאמנון דיק שנבחר לוועדת האיתור של מנכ"ל בנק הפועלים במקומו של ציון קינן הפורש.
• בתיאטרון הבימה נערכה השקה לספר ולתערוכה "אמנות ישראלית עכשווית" ביוזמת סטימצקי ואמני ישראל. בין המציגים בתערוכה הייתה האמנית דינה זילברברג, שפגשה את אחותה ג. יפית, מבעלי סטימצקי
• אילן ואיריס בן דרור, בעלי חברת פלג ניל, השיקו את החנויות החדשות של Speedo ו־Shoester בקריון
• במכללת סמינר הקיבוצים ייערך היום כנס "מה הטעם? מזון קיימות וחינוך"
• מרכז העיצוב DESIGN פלוס בבאר־שבע יארח תערוכת מאיירים המציגים אינטרפרטציה להגדה
• התאחדות התעשיינים צפון חונכת מרכז גישור בניצוח ליאור אפלבאום ורן קובו
• רשת מלונות טמרס חתמה על הסכם לשנה נוספת בהפעלת ספא שיזן בטרקלין אל על בנתב"ג
• בשמת בן צבי מונתה לראש אגף אסטרטגיה בלאומי
• אילן רביב נבחר כיו"ר איגוד בתי ההשקעות
• אמיר מיטווך, נינו של מייסד י.א. מיטווך ובניו, מונה למנהל הפיתוח העסקי
• שי שאנן מונה לסמנכ"ל הפיתוח של סטוקטון
• שי אטיאס מונה לסמנכ"ל לקוחות במשרד Teenk
• רואת החשבון ליאת ליבוביץ מונתה למנכ''לית תאגיד המים של רעננה, ''מי רעננה''
• גל ברק מונה לסמנכ"ל שיווק ודיגיטל בהלמן אלדובי
• לוטם תקשורת קיבל את תקציב עמותת אדמתי