חלוקת משקפי ראייה בחינם לניצולי שואה

הקרן לרווחה יחד עם רשת סופר־פארם פתחו בימים האחרונים מיזם מיוחד שבמסגרתו יחולקו משקפי ראייה לניצולי שואה נזקקים.

 

כל ניצול שהכנסתו נמוכה מ־9,090 שקלים בחודש יוכל להיכנס לרשת סופר־פארם, לעבור בדיקת ראייה ולקבל את המשקפיים ללא תשלום.

 

כיום חיים בישראל כ־190 אלף ניצולי שואה, כולם בגילים מבוגרים. חלקם הגדול נאלץ להתמודד עם קשיים בריאותיים וביניהם בעיות ראייה. עד היום כל ניצול היה זכאי לקבל משקפי ראייה בחינם מהקרן לרווחה לנפגעי השואה, אלא שמרביתם כלל לא היה מודעים לכך.

 

ניתן לפנות לקרן באמצעות אתר האינטרנט www.k-shoa.org או בטלפון 03-6090866. על הפונים למלא באתר את הטופס "רואים טוב" ולשלוח לקרן (זכאים לקבל משקפיים מי שטרם קיבלו משקפי ראייה במימון הקרן).

 

לימור לבנת, יו"ר הקרן לרווחה לנפגעי השואה בישראל: "אני רואה בפעולות הקרן מימוש של המחויבות המוסרית האדירה שיש לנו כלפי ניצולי השואה, ששרדו את התופת. על כתפי כולנו, כל אחד על פי יכולתו, מוטלת האחריות לפעול על מנת שהניצולים יחיו בכבוד. אנו פועלים ללא לאות ליצור עוד ועוד אפיקי סיוע בתחומים שונים במטרה לשפר את איכות חייהם של הניצולים".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים