סלב באוויר: שף משה בדישי

בדישי, שף רשת מינה טומיי, עונה על שאלון הטיסה שלנו

* מאיפה חזרת לאחרונה? מקמבודיה, תאילנד ווייטנאם. צילמתי שם ל"טוק טוק", תוכנית בישול.

 

* מה אתה תמיד אורז לטיול? תפילין, ספר טוב ותמונות של הילדים. אני סופר־משפחתי, ילד טוב שעריים.

 

* לאן תמיד חלמת להגיע אליו? יפן — בור בלתי נדלה של ידע בסגנון בישול.

 

* מהו המלון המועדף עליך בעולם? מלון בוטיק Laitse באי סיאם ריפ בקמבודיה. שקט, שלווה, נוף מטורף של מקדשים ונהר שוצף.

 

* איזו מסעדה מועדפת עליך? Vientiane Kitchen בבנגקוק, מסעדה של אוכל מלאוס ומתאילנד, עם תפריט שיש בו משבעה סוגים של סלט פפאיה ועד מרק שמבשלים מולך על השולחן על גחלים.

 

* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? קפה קמבודי או וייטנאמי ששותים בדוכני הרחוב, זה הקפה הכי טוב שיש.

 

* מצלם תמונות ומעלה לרשת? תמונות של אוכל, של חוויות ממקומות שאני נמצא בהם ומהיומיום.

 

* הקנייה הכי טובה? סכין סושי יפנית שקניתי בניו־יורק לפני 11 שנים, ומשמשת אותי עד היום.

 

* הקנייה הכי גרועה? קניתי איזה ספר בישול מולקולרי ב־350 דולר, וחוץ מלהסתכל בתמונות שבו, לא השתמשתי בו, כי קשה להשיג את החומרים.

 

* היעד הבא? לכבוש את בורמה.

 

* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לילדים, חוץ מזה לכלום.

 

* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד מרילין מונרו. נראה לי שהיא הייתה מעבירה את הזמן בכיף.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים