סרטים על הגג: קולנוע פתוח בקניון עזריאלי
הקולנוע חוזר לעזריאלי בתל־אביב: יופעל בקיץ על ידי גלובוס גרופ • בתוכנית: סרטי קאלט ולהיטי 2016
קולנוע דרייב־אין כבר אין לנו בארץ, אבל בקרוב יהיה קולנוע רוף־טופ.
טרנד הקולנוע תחת כיפת השמיים הולך ותופס תאוצה בערים הגדולות בעולם כמו לונדון, ניו־יורק, אמסטרדם, וכעת מגיע לתל־אביב. חברת גלובוס גרופ תפתח קולנוע באמפיתיאטרון הממוקם על גג קניון עזריאלי. הקולנוע, שייקרא RoofTop Cinema, יפעל במהלך החודשים יולי־אוגוסט. בכל ערב החל מהשעה 18:30 אפשר יהיה ליהנות מבר משקאות עשיר, מזנון קולנוע משודרג, וכמובן סרט. בתוכנית: סרטים לכל המשפחה, סרטי קאלט ולהיטי קיץ 2016
הקולנוע על גג עזריאלי כולל 400 מקומות ישיבה ויפעל כאמור בחודשי הקיץ ויוקרנו בו מדי ערב להיטי הקולנוע של הקיץ. באי המתחם יוכלו ליהנות גם מהקרנת משחקי יורו 2016 (עד 10 ביולי) על מסכים גדולים. בכל יום ראשון יתקיים ערב סרטי משפחה ובכל יום רביעי יוקרן סרט קאלט. מחיר הכרטיס יהיה 49 שקל, כולל משקה ראשון.
העיצוב כולל דשא עם פינות ישיבה, בר עם נוף לצירים המרכזיים של תל־אביב, מגוון משקאות וקוקטיילים ייחודיים המותאמים לערבי הקיץ החמים. בגלובוס מקס אומרים כי המתחם מתאים לקהלי יעד שונים בהתאם לסרט ולתוכן שיוקרן. האמפיתאטרון על גג קניון עזריאלי משמש להופעות מוזיקה ומחול, הצגות, מופעים לילדים, קונצרטים, ערבי שירה ואירועים. חלק ההופעות פתוחות לקהל הרחב ללא תשלום.

