טעמנו שתי פסטות מוכנות

משלוש יוצא אחד: שלושה נסיינים, מסקנה אחת

לכבוד שבועות טעמנו שני מוצרי פסטה חדשים:

 

• ישרקו מקבוצת טיב טעם השיקה לזניה עם פטריות מסדרת "פסטה פרימיום". מדובר בפסטה קפואה של המותג האיטלקי סורג'יטל. גם כאן מתהדרים בפיתוח טכנולוגי ייחודי המאפשר לשמור את המוצר בהקפאה עד 18 חודשים.

 

המחיר: 99.90 שקל (2.5 ק"ג), בסניפי טיב טעם.

 

• פסטה נונה השיקה ''רביולי במילוי 4 גבינות וסלק''. לדברי החברה, הפסטה מיוצרת בפס ייצור חדשני עם טכנולוגיה המדמה עבודת הכנה ביתית של רביולי וניוקי. הפסטה מאופיינת בבצק דק יותר, מילוי עם רכיבים טבעיים ואורך חיי מדף ארוכים יותר.

 

רביולי
רביולי

 

המחיר: 23 שקל (400 גרם), ברשתות השווק.

 

1. ניצה: "גם הרביולי וגם הלזניה ניתנים להכנה מהירה. את הרביולי מחממים שתי דקות במים חמים ואת הלזניה אופים ישר מהמקפיא בלי צורך להפשיר למשך 45 דקות בתוכנית טורבו. שתי המנות טעימות ויפות להגשה על השולחן בחג השבועות. הבעיה היא שהלזניה יקרה".

 

2. רחל: "שתי הפסטות טעימות להפליא ולא מורגש טעם לוואי או סינתטי. ההכנה קלה. היתרון הוא שאפשר לשמור במקרר או במקפיא ולשלוף בעת הצורך".

 

3. יעל: "אני אוהבת להכין את הפסטה בעצמי גם כשמדובר ברביולי ובפרט כשמדובר בלזניה ולכן חייבת לציין כי הופתעתי לטובה. המנות טעימות מאוד ולא דורשות שום הכנה. המחיר סביר כי להכין בבית זה לא הרבה יותר זול. פתרון נהדר למי שאין לו חשק להתעסק עם כל ההכנות בעשייה תוצרת בית".

 

בשורה התחתונה: שתי הפסטות טעימות, קלות להכנה ובעלות מראה יפה, מה שעושה אותן מתאימות לאירוח, גם בהתראה קצרה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים