טעמנו טחינה "הנסיך" עם עשבי תיבול

המוצר: חברת ''הנסיך'' משיקה לראשונה 'טחינה גלילית עם עשבי תיבול. הטחינה מורכבת מזרעי שומשום (98%) ותבלינים (עשבי תיבול, שום, שטה). תהליך ההכנה כולל חמישה שלבי ניפוי של השומשום וזרעי השומשום. לאחר מכן הם עוברים ארבע שעות קלייה איטית, שבדומה לתבשיל קדרה מוציאה את הטעם המרבי מהשומשום. הצצה ברשימת הרכיבים מגלה טחינה עשירה בברזל ובסידן, ללא שומן טרנס וללא גלוטן, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר. גרעין השומשום עשיר בחלבון, סידן, ויטמינים מקבוצת B, חומצות אמינו וחומצות שומן בלתי־רוויות.

 

מחיר: 13.90 שקל (500 גרם). להשיג ברשתות המזון המתמחות.

 

ורד: "הוספתי מים, מלח ולימון וזהו. אין צורך להוסיף עוד תבלינים או שום, למשל, כפי שצריך לעשות בטחינה גולמית רגילה. זה ממילא מגיע מתובל בטעם מעודן. קחו בחשבון שהצבע של הטחינה שונה ממה שאנחנו מכירים. הוא כהה יותר בהשוואה לגוון הלבנבן של טחינה רגילה, אבל הטעם מצוין".

 

רחלי: "הוספתי מים קרים, כמצוין על האריזה בהוראות ההכנה, קצת מלח ולימון סחוט. עירבבתי בבלנדר ידני עד לקבלת מרקם אחיד. הטעם משובח".

 

אבי: "יופי של טעם. נחמד להוסיף כף מהטחינה הזו מעל סלט שלא תובל בכלל".

 

שורה תחתונה: טחינה משובחת עם גיוון בטעם.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים